TheVR Fórum

M1 ipad billentyűzet vásárlás

Üdv mindenkinek!
Idén vásároltam egy 11 colos m1-es ipad prot tanulási és kontent fogyasztási célkora és szükségem lenne egy billentyűzetes tokra hogy el tudjam vinni egyetemre jegyzetelni. Van bárkinek bármi javaslata? A magic billentyűzetet lehetőleg kerülném, nekem az kicsit tól drága :sweat_smile:
Javaslatotokat előre is köszönöm! Legyen szép napotok <3

Szia!

Ha jól tudom a logitechnek is van billentyűzetes tokja hozzá, ami a hátlapi pineket használja. Amikor néztem akkor magyar opció nem volt.
A magic keyboardot pedig én is drágálltam, de ahogy kipróbáltam vettem is egyet. :sweat_smile:
Nekem a bt-os be cuppantós tokok nem jöttek be, mert sokszor rajzolok meg 3d-zek ipaden és ilyenkor jobb, ha minél laposabb az asztalon. Azóta is napi használatban van és egyáltalán nem bántam meg, hogy meg vettem. Most is azonpötyögök.

Hali!
A logitech billentyűzeteket néztem én is csak az a baj hogy nem tudom mennyire állna kézre és nem találtam olyan helyet ahol ezeket ki tudnám próbálni. A magic billentyűzet meg nagyon tetszik és biztos az lenne a legjobb megoldás csak tényleg nagyon drága. Próbáltam a használt piacon is körbe nézni de még úgy is 80 ezer körül találtam csak :smiley: