Ma adják ki a The Forest-et VR-ra

Sziasztok!
Aki rendelkezik a játékkal, elvileg ingyen megkapja ma a VR updatet (jelenleg még nem él a dolog, de a mai nap folyamán a beígértek szerint megy a launch).
A hírek szerint full VR suportja lesz, azaz a touch controllerekkel kell (vagy lehet) fát vágni és a HUD egy smart watch-on lesz a karodon. Én még nem próbáltam a játékot, de mindenképp rálesek a dologra, nem tűnik rossznak. Azt nem tudom, hogyan lesz megoldva a multi, jó lenne ha a VR-osok nyomhatnák a monitorosokkal, mint a payday 2-t vagy a serious sam-et.
Ti mit szóltok a dologhoz? Belevágtok?

2 kedvelés

Én rá vagyok gerjedve de azért a játék megvásárlásával megvárom a VR supportot. A 22-e nem jött össze, utánanéztem, május vége illetve 22-e körülre írták. Szóval jó ha még ebben a hónapban meglesz.

Na most néztem, kijött a VR update de ahogy olvasom a hozzászólásokat még van mit javítani rajta.
Ma belenézek én is szerintem :slight_smile:

Na bele is néztem. Tulajdonképpen nem rossz bár tényleg volna mit javítgatni. A felbontás nem tudom mekkora lehet de biztosan nem használja ki a Rift 1200p-t. Próbáltam állítani de szerintem csak a desktop módra van hatással. De majd még kiderül. VR confort módot raktak bele, haladásnál elsötétül körben a kép ez rendkívül zavaró annak aki amúgy nincs rosszul VR-ban, nekem is. Ezt remélhetőleg kikapcsolhatóvá teszik. Pár apróság még van pl. a bőröndhöz közeledve 30-40 cm-re feljebb kerültem és így alig lehet elérni a lenti dolgokat. Amúgy a feeling megvan, elkezdtem gyüjtögetni lassan majd amikor kezdett lemenni a nap akkor kiléptem :smiley:
Majd ha már gyorsan tudok építkezni, tüzet gyújtani akkor vágok neki az éjszaka túlélésének. :smiley:
Multiplayer egyenlőre nem megy a VR-ban.

Én is rámentem a dologra, csak kellett mennem éjjelre dolgozni, nem volt időm tesztet írni. Igen, a felbontással és az optimalizáltsággal vannak gondok. A mozgás közbeni elsötétedést azóta megoldották. Kikapcsolható volt először is, csak fordítva volt a beállítás, a legmagasabb-on volt kikapcsolva. Sajnos alap supersamplingon VR-ban szinte olvashatatlanok a beállítások, túl kicsik, pixelesek és nem jó színt használnak a betűkhöz. Biztos, hogy jönnek még ki fixek, tegnap este is javítottak sok dolgot, valamint vannak még hiányosságok beta révén, pl a spear-t még nem lehet normálisan használni. A 4 gigás 960 am elég gyengus a cucchoz, szal csak okádék beállításon fut jól, ami elég csúnya. Meglátjuk mit hoznak még ki a dologból, de van benne lehetőség, jó lesz egyszer. Kell neki időt adni, főleg, hogy ingyen volt a vr update.

Nekem 1070-em van, a betűkkel nem volt bajom de hirtelen nem találtam az opciók között az elsötétedést. De majd meglesem még egyszer.

A felbontással végül is nincs is nagy gondom csak mozgás közben van valami blur effekt ami zavaró meg én jobban szeretem a kontroller irányú mozgást és nem a fej irányút. Nem tudom ez kapcsolható e.

Lehet h csak a grafikus beállításokat néztem :slight_smile:

Meg ha csinálok kis házikót, hogy tudok alvást választani? Engem mindig a mentéshez visz.

Ha jól tudom még csak fej irányú mozgás van. Az elsötétedés valami darkening név alatt van, ha jól rémlik, van VR options rész. Ha bemész a házba estefelé nekem megjelent ilyen kis hold ikon, ha arra rámész úgy tudsz aludni.

A kis hold ott van a floppy mellett igen, de hogy megyek rá? Nem tudok benyúlni odáig, bemenni szintén nem tudok a házba.

Ha olyan házat építettél amit én, akkor hátul a jobb oldalon nekimész a falnak és ilyen lengő ajtó szerűen kinyílik.

Hát egyenlőre a legkisebbet ami már rönkből van 21 db kellett hozzá talán?
Majd megnézem, hátsó ajtót nem próbáltam :smiley: