MacBook Air diák kedvezmény

Sziasztok szeretnék venni magamnak egy MacBook Air-t M2 és procival (8gb rám 512ssd) remélem elég a 8gb ram nem használtam eddig még Mac OS-t. Az lenne a kérdésem hogy miképp lehet megrendelni a gépet diák kedvezményel mármint beírtam hogy apple.hu diák kedvezmény és ott már alapból le is volt vonva az összeg csak azt nem tudom hogyan kell igazolni hogy diák vagy? rendelés vagy átvételkor hogyan működik ez? Valakinek van tapasztalata előre is köszönöm :slightly_smiling_face:

Attól függ mire akarod használni.

Érdemesebb 16gb-vel venni mert a Mac-eknél minden alaplapra van forrasztva már jó pár éve.
Se ssd upgrade, se ram upgrade később.

apple.hu-n passzolom de icentre/istyle-nál fel kell mutatni az érvényes diákot.

Lényegében Frontend fejlesztésre kéne szerintem arra a célra tökéletes ha még be kéne rakni +8gb rammot akkor az ára már közelít a MacBook pro 14 hez szóval ha okvetlenül kell a több ram akkor szerintem érdemesebb kicsit drágábban megvenni a 14 prot bár az már nekem overkill lenne. Apple.hu rol szeretem volna rendelni de mi van ha online rendelem akkor még is hogy mutassam meg nekik a diák igazolványt?

Hidd el, ha kell, kérni fogják. Kezd el a rendelési folyamatot, és kiderül. Úgysem történik semmi visszafordíthatatlan, amíg ki nem fizeted. Ha meg már kifizetted a kedvezményes árat, akkor megint csak aktualitását vesztette a kérdés. Írd majd azért le, hogy mit tapasztaltál.

1 Like

This topic was automatically closed 8 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.