Mad max PC


#1

Elsonek is sziasztok, elobb gondolkodtam mivel kellene jatszani ami lekotne hoszabb idore mint a far cry reszek… a fentebb emlitett jateknal maradtam, de sose jatszottam vele meg asszem rendes videot se igen lattam rola legalabbis tobbet mint 5perc tuti nem… a sracok nem is jatszottak vele, ahogy a streamer csatornan rakerestem a jatek nevere naluk… itt gondolom vnanak akik igen… mit tudtok rola elmondani? monoton? elvezheto? vannak szopatos reszek es mennyire open world? kotelezo a megadott tempoban vinnem a story line-ot vagy mehetek vilagnak mint pl a fc3 ba akar?

koszipuszi <3


#2

fuh, eleg regen toltam, de en baromira elveztem. Ha bejott a Fury Road, akkor sztem ez is tetszeni fog, a close combat kb olyan, mint az Arkham szeriaban, az autos harc viszont eszmeletlen latvanyos :smiley: Regiokra van osztva a jatek, amik azt hiszem el is vannak zarva egymastol amig nem viszed tovabb a storyt, de 77 ora alatt maxoltam ki, es nem siettem a main szallal… :slight_smile:


#3

Kb 30%-ig vittem el a gamet addig nagyon élveztem :smiley:
Aztán feltörték a steam accomat és a ruszki g…i aki lenyúlta végig játszotta. Na azóta nem játszottam vele. :smiley:


#4

Szerintem nagyon jó atmoszfériájú játék, kicsit faék egyszerű, se logika, se szopatós részek, lineáris történet valódi open world, tipikus “szabadíts fel őrposztokat , gyűjts collection item-eket”, gyűjts alapanyot, hogy pimpelhesd a verdád… A verekedések baromi jók szerintem, valóban a Batman szériára hajaz, ahogy feljebb említették, és a valaha volt legszebb tűz, és robbanás effektek vannak a játékban, aminél szebbet azóta sem láttam ( személyes vélemény ). könnyed kikapcsolás a játék, nekem tetszett nagyon.
szerk.: a főhős szinkron hangja kicsit fura, egyik jelenetben teljesen korrekt, a következőben pedig olyan, mint egy tajparaszt tuskó, aki annyi lidokain-t kent a szájára, hogy nem tudja rendesen összecsukni :smiley:


#5

es mi a helyzet azzal, hogy (hallottam vmi podcastben, talan a podkedd (the covery alexovics stb) ben, hogy rohadt jol vna optimalizalva. errol tudotk valamit? :smiley:


#6

ööö igen jól van optimalizálva az tény és való és elég szép is a játék de engem annyira nemfogott meg a játék 33 órát pakoltam bele bár mondjuk leárazáson vettem 5euroért annyit meg megért :slight_smile:


#7