TheVR Fórum

Magyar Posta szállitási információ értelmezése

Sziasztok,

Szerintetek ez azt jelenti a futárnál van ? Se email, se telefonhivás nem jött. Igaz angol számom van és akár az emailem a német felad cég is elfelejthette megosztani, de azért jó lenne tudni, hogy ma jön e a csomag :smiley: Ha hivom őket 1000 órát kell várjak, szóval ink csak a véleményetekre és tapasztalaitokra vagyok kiváncsi.

Ha tegnap azt írja hogy kézbesítőnél, akkor az reggel már egy MPL furgonban volt. Munkaidőben kéne vigyék.

2 Likes

Ezeknél soha nem lehet tudni. 1 hete rendeltem egy házat meg egy tápot. A házat rossz posta pontra vitték, a tápot vele egyidejűleg fel sem dolgozták. Amikor meg autó alkatrészeket rendeltem akkor összecserélte a posta az én csomagomat(Dunaújváros) egy debreceni csomaggal úgy hogy jó volt rá írva a szállítási cím. Sok szerencsét :smile::smile:

2 Likes

Hali!

Csehországból rendeltem bukó sisakot! Amíg nem került az MLP-hez mindenről kaptam értesítést. Beérkezett hozzájuk 2 napig lófütyi infó egyszer csak este 8-kor csörren a telefon most fordul be a csákó a sarkon be dobná a csomagom mert megy haza. Háhh mondom kösz :smiley:

Amíg infót kapsz róla szerintem kár is hívni őket mert max bunkózni fognak azt meg nem akarod.
MLP goes brrrrrrrr.

3 Likes

@sutyomatic Remélem igazad lesz :smiley:

@ati423 Köszi, hát remélem nem járok igy :smiley:

@Varaviel Basszus :smiley: jó lenne tudni, hogy ma jön e, mert igy nem merek elmenni a lakásból :smiley: Látom igazi mester service-t nyujt az öreg magyar posta :V

2 Likes

Az a csomag követő semmit nem ér. :smiley:
Mikor kaptam tölük az üzenetet, hogy a futárnál van a csomagom akkor már 2 órája átvettem.
Még covid elött a kínából rendelt csomagomon 1 hónapot ültek, egyik központból vitték a másikba csak ki tudja minek.

Szóval olyanok mind Gandalf. :smiley:

1 Like

Ha Magyar Posta hozza a csomagod, szard le a követést. Engem meglep, hogy van akit hívtak, mert azt se szokták nagyon. Csöngetni sem. Én eddig mindig csak értesítőt kaptam és mehettem be érte. El kell őket messziről kerülni, és normális futárral kérni, ha lehet.

2 Likes

Ha ők a szerződött kézbesítő partner külföldi csomagnál, akkor nehéz sajnos.

Az a baj hogy sokszor kapacitás hiány van és egyszerűen nincs elég kézbesítőjük. A csomag van hogy sosem megy a kézbesítési cím felé… hanem ott ül a kézbesítő postán. Kapsz egy értesítőt akkor is ha otthon voltál amit a sima postás dob be hozzád, MPL feléd se szagol. Úgy vannak vele a paraszt úgy is bemegy a már kifizetett cuccát átvenni…

4 Likes

Beszartok, most hozta at a szomszéd a csomagot. Azt mondja egész nap nála volt. :joy::joy::joy::face_with_monocle: Nesze neked nyomkovetes :joy::joy:

4 Likes

Szerintem nem csak a kapacitás hiány a probléma hanem hogy az a kevés ember aki ott van azt is krisztus előtt 400-ban születtek és még lóval vittek ki fakockákat. Amire nincs törékeny áru kérve azt “véletlenül” össze törik inkább csak mert miért ne. Akik képben vannak (tapasztalataim alapján) azok a helyi csomag kiszállítók. De akik az elosztóban vannak és onnan visznek ki csomagot a városi postákra azok botrányosak. Ilyen értesítős sztorit is mesélt a volt csoportvezetőm hogy éppen ment ki a lépcsőházból amikor a postás bedobta az értesítőt és már szaladt is el :smiley: Aztán az ember utána üvöltött hogy hé **************** hol a ******* van a csomagom? Akkor mondta hogy majd bemész érte mert én nem utaztatom :smiley:

3 Likes

De miért nem irányította át a postást, hogy nem a jó címet zaklatja? :thinking:

A fél utca nálunk rokon, ha épp nem megy ki senki a kopogasra (mert nem hallod vagy nem vagy otthon), akkor megy a szomszédnak. Nagynénik, nagymama, unokatestver stb :DD megvannak az előnye és a hátránya is ennek :joy:

1 Like

Akkor az még a jobbik eset. Egyik csomagomnál arra lettem figyelmes, hogy a csomagkövetőben azt írta, hogy a csomag átadva 13:01-kor, mondom azt nehezen mert nincs otthon senki. Amikor hazaértem az 5 emeletes lakásba akkor láttam, hogy csak le van dobva az ajtó elé, bárki elvihette volna a lépcsőházból, ja és jelenleg a főbejárat mágneszára nem működik, tehát bárki bejöhet az utcáról. Hatalmas taps a postaszolgálatnak, amikor tudom kerülöm, vagy alapból csomagpontra kérem a szállítást, akkor nem csinálnak ekkora marhaságot…

4 Likes