Mate 20 Pro GKK tok

Sziasztok. Adott egy Mate 20 Pro telefon.
Tudnátok esetleg olyan tokokat, amik hasonlítanak erre? Nyilván minden színben van kb, csak pirosban nincs :sweat_smile:

Vannak esetleg ehhez hasonló tokok? 5 ezer körül persze kapható, de a más színű meg van 450 forintért darabja, biztos nem adok érte annyit :grin:

1 kedvelés

Nézd, nem tudom, hogy fogsz e találni filléres tokot rá, de 5.000 Ft egy tokért egyáltalán nem sok (ha jó). Amit most csinálsz olyan, mintha egy Lexusra a Tescoban akarnál téli gumit venni.

3 kedvelés

Off: Nem is értem, hogy mi ezzel a gond🙄 Szerelőm mesélte, hogy vittek hozzá egy új Alfát (gulia asszem), meg az előző kocsi 10! éves téli gumijait azzal a szöveggel, hogy “1-2 szezont még kibírnak, tegye csak fel” Aztán csodálkozott a pali, hogy nemet mondtak neki🤷‍♂️

OFF:

@Torch megnézném, hogy hány prémium autón (most nem a Giulia-ra gondolok) van prémium gumi… Gyárilag tesznek rá, utána már jó a LingLong is. :confused:

Hát nem tudom, az ezüst meg fekete színű 450 forintba kerül… Nem szívesen adnám a sokszorosát 1 tokért. Tetszik de nem annyira…
Rosszul fogalmaztad ez egyáltalán nem olyan. Ez olyan, mintha prémium gumit vennél az autódra, de a 150 ezres szett már nincs, viszont van 350 ezerért ugyanolyan… Ugyanaz a termék, itt nincs arról szó, hogy gagyi a minőségi helyett.

Esetlwg olyan tokot tudtok, ami ilyen tech-es? Hogy ha le van hajtva, mutatja az időt meg töltöttséget ilyesmi. Ezt hívják smart view funkciónak?

Azokat inkább felejtsd el, én csak rosszat hallottam róluk. (márkától függetlenül) Cumizzák az akkut, mintha muszáj volna.

1 kedvelés

Tokshop-on nézz körül. Én ott vettem faternak ilyet 5-6k körül p20 pro-ra.

1 kedvelés

És nem meríti nagyon a telót?

1,5-2 napot szokott bírni

Ha már akksi… Megéri venni hozzá 40W-os töltőt? Jelenleg 10W-os van amit használok régóta

Személy szerint nem bántanám 40 W-tal. Már egy 20-25 W-os is gyorsan tölt (én 30% és 80% között tartom az akksit, az 30 perc töltés 25 W-tal), és nem terheli annyira az akkumulátort.

2 kedvelés

@medvemacko köszi. Elég jó áron van a 25W-os, type C kábel bármilyen jó lehet hozzá? Vagy vegyem szettbe? Gondolom super charge támogatott kell.

Szettbe. A mellékelt kábelnél nem lehet hosszabb, vékonyabb, etc. a kábel, különben bukod a 25W-ot.

2 kedvelés