Maximum 250ezerért vennék teljes gamer PC-t

Sziasztok.

Nincs nagy keretem hogy új gépet vegyek. Maximum 200-250k körüli összegem van rá. De jó lenne ha ebben már benne lenne legalább a monitor és a gép is.

De nagyon szeretnék játszani olyan játékokkal amit a jelenlegi laptopon nem annyira bír. Működni működik de a ventilátor rész nagyon felmelegszik.

Láttam olyan oldalt ahol egyben árulják a gépet és a monitort. Ezek jók szoktak lenni? Vagy hogy érdemes vásárolni külön-külön vagy egyben a dolgokat?

Tudom sok dolgot kérdezek de teljesen nulla vagyok ezekhez a dolgokhoz.

Üdv Gábor

Az sajnos le maradt hogy milyen gépet tudnátok ajánlani ennyiért.

Szia Gábor

Először is egy pár szó rólam, csak hogy tudd, nem a levegőbe beszélek.

Közel 40 vagyok és nagyjából 23-25 éve vagyok jártas ebben a témában. Nagy hobbim a gépépítés, kisérlezezgetés, tuning,… Fórumokon nem szoktam jelen lenni, mert túl sok az újszülött "zseni":grinning_face_with_smiling_eyes:, akik igen csak tiszteletlenek. Ezek általában gépépítő professzoroknak hírdetik magukat, mert valahogyan összekalapáltak EGY darab, PC-t ami véletlenül be is kapcsolt. Figyelj majd oda kinek a szavára adsz :wink:. Van itt olyan aki nagyon hangosan és szívesen segít kidobni a pénzed az ablakon. Pl mikor nem megfelelő procit ajánl egy alaplaphoz és úgy kell rászólni… Én tényleg nagy tapasztalattal és már meg sem tudnám mondani hány PCvel a hátam mögött tudok válaszolni a kérdésedre. Ami egyáltalán nem sok vagy hosszú. Kérdezz mindíg bátran.

A válasz sajnos annál rövidebb: NINCS :pensive: Vagyis a legrosszabb időszakban akarsz vásárolni!

250.000FT úgy hogy még a monitor is benne legyen… hmmmm
A legolcsóbb gép amit szereltem az asszem 60.000 volt monitorral, meg minden komponenssel. Természetesen nem játékra. A legdrágább meg 3 milla környékén. Nekem most egy közel 2 milliós van. Van gép ami csak irodába jó mint egy írogép és van ami mindent is tud. A kettő között jönnek a kompromisszumok.
A nagyon sok kompromisszumnak elégedetlenség és további plussz kölcség a következménye. Én azt mondanám, hogy gyüjtögess még és várj. Akár 2023ig!
Ijesztő mi? :slightly_smiling_face:
Sajnos a pc komponensek árai őrült magasságokban vannak. Főleg videókártyák. Ami 150.000 volt egy éve, az most 500.000Ft. Ennek az oka a COVID is meg még egy csomó minden.
Ez a helyzet 2022 év végéig vagy 2023ig nem is lesz jobb, csak rosszabb. Szóval várj még. Esetleg ha nem tudnál, akkor mindenképp egy előre szerelt gépet venné, de csakis nagyobb nevektől. Pl ASUS, MSI, HP, talán Acer de velük sosem voltam teljesen megelégedve.

Azért küldök még két linket. Nézd meg őket és lapozz is tovább ebben a témában. Még nagyon sok hasznos infót fogsz találni, ha nem tudod miért nem érdemes mostanában gépet venni.

1 Like

Imo ez elég indokolatlan volt… Ha valaki hülyeséget mond, annak úgy is szólnak akik értenek hozzá, sokszor volt példa rá. Ne vedd kötekedésnek, plusz egy tanács vagy vélemény mindig jó a háznál✌️

Itt van rögtön Sutyomatic ajánlója ami sok gép megszületését tette lehetővé, köztük az enyémet is. 2 hetente frissül a piacon elérhető legjobb ár-érték alapján.

Az utolsó sorral egyet tudok érteni, inkább kérdezz sokat mint utólag kelljen siránkozni.

6 Likes

Jogos, mivel kb. @momo28911111 egyezik velem. :smiley: (én is karcolom a 40-et és hasonlóan annyi ideje hobbim a gépépítés, mint neki)

5 Likes

Nem veszem kötekedésnek.
Teljesen igazad van. Csak a lényegre kellett volna válaszolnom.
Bocsi. :wink: És kössz a kedves jelzést

1 Like

Szia!

Én most vettem öcsémnek egy PC-t kb 1,5-2 hónapja. Szerintem most ebben az árban jófogáson is érdemes körülnèzni. Öregebb hardverekből raknak össze gépeket amik egész jók és természetesen gagyi házakba vannak, de amit kell tudják.

Persze itt figyelni kell, hogy erőszeretettel raknak bele ex bányász rx 580-akat pl. Szóval olyat kell keresni ami nem alkalmas bányászásra annyira.

Másik hogy nem láttam mit akarsz játszani, mi amit vettünk az pl abszolút esélytelen a mostani játékokhoz és csak 1080p jött szóba.

Pl:

https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/SSD_Gamer_Pc_szamitogep_Intel_I7_8x3_8_Gtx_1060_16GB_RAM_120GB__500GB_100453387.htm

1 Like

Ha játszani szeretnél 2 opciód van most jelenleg . (Keretet figyelembe nézve ).

  1. Veszel egy új generációs konzolt .
  2. Használt piac.
    Persze használt piacnál érdemes beküldeni a kinézett gépet hogy lecsekkoljuk .