TheVR Fórum

Mechanikus billentyűzet illetve egér vásárlás

Sziasztok!
Szeretnék venni tenkeyless mechanikus billentyűzetet( max 35k), illetve egeret(20k alatt). A napokban jópár videót megnéztem, így lett egy két szimpatikus darab számomra, azonban meghallgatnám a ti ajánlatotokat is. Főként játékra lenne használva, azonba billentyűzetnél fontos hogy tudjam magyar kiosztásban is használni. Az egérhez plusz kérdés, hogy tényleg jobbak-e játékokhoz a lightweight egerek?
Amiket kinéztem:
Billentyűzet:
-hyperx alloy origins core
-hyperx alloy fps pro
egér:
-hyperx pulsefire haste
-hyperx pulsefire surge

  • razer deathadder v2
    -razer viper mini
  • glorius model o

Ezeket dajnos neked kell végignyomkodni, mi is csak azt tudjuk elmondani, amit a tesztekben olvastál. Személy szerint 2 hónapja használok egy blue switches alloy fps pro-t és nagyon szeretem. Állati jó a hangja, határozott visszajelzést kapsz ha lenyomsz egy gombot, szinte* hibátlan darab. Mindenkinek más a személyes preferanciája kattogás terén, neked kell kitapasztalnod.

szinte: az enyémnek kicsit “ragad” balra nyila, de ez nem típushiba, bármelyik gyártó bármelyik darabjával előfordulhat.

1 Like

Tapasztalt:A nem eredeti Cherry switch az egy kicsit peng a leütésnél-felengedésnél,és magasabb az érzékelési pontja.
hyperx alloy :Jó
Redragon Kumara az olcsóbb billentyűzetem(hu).Cougar 700k a drágább(de)
Egér:én szeretem a könnyűket,de én sokat emelgetem,800 dpi-n játszom,és a nagyokat preferálom.Már a második Zowie za11 veszem,imádom.
De a glorius model o is nagyon jó.Bár sok tapasztalatom nincs vele,csak a műszaki spec.alapján.
Még:Roccat Kova AIMO,Ha Razer deathadder a 3.5G vagy Abyssus

1 Like