Mechanikus billentyűzet keresés


#1

Tudnátok ajánlani 10k-ig mechanikus billentyűzetet ami világít is.


#2

Nem vagyok benne biztos, hogy létezik. A cherry mx utánzatok is ilyen 15k környékétől szoktak indulni külföldi oldalakon. Főleg ha magyar kiosztással keresed sajnos mélyebben zsebbe kell nyúlni.


#3

Pontosan.


#4

Tessék nem értem mért olyan hardcore használni a webshopok keresőjét.


#5

Amúgy no offense @scipio0404 , te voltál a töri dogámban ma, remélem nem lesz egyes :smile:
(Scipio ókori tábornok a római birodalom idejéből)


#7

@marcimine hajrá :smiley:
én már nézelődtem és találtam is 1-et csak nem tudom hogy mennyire jó https://www.konzolokszervize.hu/pc/kiegeszitok/spirit-of-gamer-xpert-k500-magyar-kiosztasu-mechanikus-billentyuzet-sog-brown-rgb


#8

Azt ugye tudod, hogy ez csak ebben a kappa-lightingban tud világítani. Gondolom itt leginkább a kinézet a lényeg. És bartna kapcsolós. hangos lesz, mint állat.

Inkább membránosból egy urage cyberboardot vegyél, vagy egy cougar vantart. Árban ott vagy. Világítanak is(nem csak egy színben.#9

köszi a tanácsot akkor maradok ennél a billentyűzetnél igaz hogy nem mechanikus de engem elsőre megfogott https://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/genius/scorpion-k10-p383379301/#termek-leiras


#10

Miért akarsz magadnak rosszat? -.-’
Ezzel érintkezel a géppel. Ha még egy hónapot kell várni a 12e forintra, akkor az ember fogcsikorgatva, de kiüli, hogy utána boldogabban használja amije van, minthogy beletörődjön a rosszabba. Azt megveszed, két nap után utálni fogod. Nem rosszindulatból, hanem segítő szándékkal vannak a tanácsok.


#11

miért ezzel mi a baj?


#12

A mechanikussal az, hogy ezekbe ilyen áron azokat az alkatrészeket rakják, amiket másba nem szívesen pakolnának. Plusz csak azt a statik szivárványt tudja. Van mikor a világítás zavaró és jó ha váltható, vagy kilőhető.

A második simán silány minőség. Csak azért, mert valami világít, még nem lesz jó. Hidd el, rövidtávon megbánnád.
A linkeltek 10-12 e forint, viszont a világítás mellett használatilag is jobbak. Mindkettőt ismerem és azért merem ajánlani. Az urage egy alumínium vázas cucc. Érdekes élményt nyújtó lenyomással. Kicsit korlátozottak a színválasztékok, de használhatóság/ár arányban nagyon jó.
A cougar olyan, mint egy laptop klavi. Könnyű, vékony. Lenyomások is, mint egy hordozható gépen. Hiperhalk. A világ minden színét is tudja, egy csomó efektel.

Ha neten rendeled, van elállási idő. Max kipróbálod 1-2 napig és ha nem jön be, visszaküldöd a vásárlástól való elállási jogoddal.


#13

és tudsz még ajánlani olcsóbbakat?


#14

Ezek alá nem éri meg menni


#15

értem azért akartam amúgy a geniust választani mert láttam az oldalon hogy ajánlják és olyan árban is kerestem


#16

Akkor megragadnám az alkalmat, és véleményt kérnék erről a darabról:

Nekem személy szerint tetszik a visszafogott dizájn (szemben a urage böszme plate-jével, az már nem jön be), a magyar kiosztás és az kapcsolók típusa. Sajnos túlhalogattam a vásárlást, megküldték az árát +4k-el, most várom, hátha az ünnepi szezonra kicsit visszaakciózzák :slight_smile:


#17

Párom mostani PlayIt-en vett Aula márkájú billentyűzetet nagyon jó áron. Sajnos sem a pontos típust nem tudom így megmondani sem a pontos árat, de 10ezer körül volt, és nagyon szépen világít mindenhogyan. :slight_smile: Ja és Kék switch-es. :slight_smile:


#18

15k-ig nem rossz választásnak tűnik, az outemu decens koppintása a cherrynek, nekem is van egy (Drevo TKL) reddel, gamelni teljesen okés bár még nincs egy éves szóval a hosszú távú minőségéről nem tudok nyilatkozni a switchnek.