Mechanikus billentyűzet munkához

Sziasztok!

Sok-sok keresgélés után feladtam, így most hozzátok fordulnék. A story röviden annyi, hogy szeretnék venni egy mechanikus billentyűzetet amin tudok dolgozni. Csak gépelésre lenne használva és a legfontosabb pedig az lenne, hogy a lehető leghalkabb legyen. (Nem szeretném, ha az open officeban a harmadik billentyű leütés után a fejem tetején végeznének töréstesztet a klaviatúrámmal :'D)

Árkategóriában egy 15 - 25 000 Ft-ra gondoltam, programozni úgy gondolom bőven elég, kiosztásban pedig a magyar preferált, de ráerőszakolom magam az angolra is, ha végre tudok egy értelmes billentyűzeten dolgozni.

Ha esetleg valakinek van tapasztalata munkahelyi mechanikus billentyűzetben, ne habozzon megosztani. :slight_smile: Előre is köszönöm a segítséget!

Elég kicsi a keret egy jó silent switches billentyűre.

Inkább azt mondanám, menj és próbálj ki párat. Amit alapvetően kizárnék, az a blue switch, az tényleg hangosan kattog, irodába szerintem nem szerencsés. De akár egy brown már jó lehet. Aztán vannak kifejezetten silent switchek, de azok inkább 120-150 dolláros kategória, ami itthon 40-65e kb.

Ha megfelel a brown, és magyar kell (programozni szerintem mondjuk nem a legszerencsésebb magyaron), ebben az árban szerintem a Cooler Master CK550 és 530 a nyerő, utóbbi TKL. Ezek bele is férnek a keretedbe.

1 Like