Mechanikus billentyűzet

Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy melyik asus billentyűzetet válasszam. Két típusra gondoltam az egyik a Horus gk2000 a másik a claymore. Köszönöm Szépen :slight_smile:

1 Like

Szia!

A topikod a hardver vásárlás témakörbe tartozik, ezért most áthelyezem neked. Topik nyitáskor mindig figyelj a megfelelő témakör megjelölésre. :slight_smile:

További jó fórumozást!

1 Like

Köszi! :slight_smile: Bocsi még elég új vagyok itt, nem tudtam h van külön hardver vásárlás.

2 Likes

Semmi gond. :slight_smile: Lásd én is emberből vagyok csak most kaptam az “isteni intuíciót”, hogy ezt inkább a billenytűzet vásárlás témakörbe kéne rakjam… :joy: Péntek van… :smiley:

Segítség a fórumon való evickéléshez.

2 Likes

Egyébként, Te melyik billentyűzetet ajánlanád? :

1 Like

Őszintén szólva én egyiket se próbáltam, de még mech billentyűzetet se, szóval ajánlani nem tudom egyiket se. Alapvető igazságokat tudok mondani amire talán érdemes figyelni.

  1. mind a kettő billentyűzetről van teszt videó a thevr tech csatornán (claymore, horus)

  2. Ebben az árkategóriában mindenképpen javaslom, hogy vásárlás előtte tapizd meg a kiszemelteket. Alapvetően szerintem egyikkel se tudsz mellé nyúlni, és pont ezért felértékelődik a személyes preferencia, amit saját magadnak kell kiderítened. Ez mindenre vonatkozik amit csak el tudsz képzelni. Melyik tetszik jobban, melyik kényelmesebb, melyik switch tetszik, melyik praktikusabb neked…stb

Valószínűleg lesz olyan aki tapasztalattal is rendelkezik valamelyikkel kapcsolatban, ők többet fognak tudni mondani. :wink:

1 Like

Köszönöm szépen! Vasárnap megyek a playIt-re ott tervezem kipróbálni, esetleg beszerezni valamelyiket :wink:

2 Likes

Helyes. És ne hagyd, hogy sürgessenek. Egy ilyet nem kell elkapkodni. Tapizd csak a billentyűzeteket addig amíg egyértelmű nem lesz, és tudod, hogy jó döntést hozol! :wink:

1 Like

Rendben. Köszönöm :grinning:

1 Like

claymore most akcios a medai marketben 50 ezerert, az h megeri e az ember es szempont fuggo, de nekem ez van es tokeletesen megvagyok vele elegedve, ha 10 evig nem romlil el akkor utana se cserelem le az is biztos :smiley:

1 Like

Köszönöm! :slight_smile:

1 Like