Mechanikus billenytuzet ajanlas max 20ezerig

Sziasztok tudnatok ajanlani mechanikus rgb s billentyuzetet max 20 ezerert? Es mi a kulonbseg a blue switch es red kozott? A valaszt elore is koszi :slight_smile:

1 kedvelés

Kicsit drágábban van ez, de ennél olcsóbbat nem igazán fogsz találni. Ráadásul ez magyar is :slight_smile:

Kiraly koszonom ! :slight_smile:

Hath eleg szerencsetlen szohasznalattal inditt a video. Konkretan lehulyezi azokat akik mechanikus billentyuzetet hasznalnak… csak mert a Magyar penztarcahoz altalanosit…

En egy Corsair K70-et hasznalok, es piszokul nem tartom draganak…egy normalis orszagban fel/egy napi ber az ara…

Ez olyan dolog hogy minden relatíve drága. Magyar viszonylatban kb. átlag amit én is keresek havonta, de kitudom gazdálkodni azt hogy karbantartom a gépemet, meg amit szeretnék megvenni.

Ha azt nézem hogy a Corsair K70-ed 53e Ft itthon, akkor annyiba kerül mint egy Óriás Rudi naponta, kb. 150Ft egy éven át. Ha fogod magad és egy éven keresztül elteszel napi 200Ft-ot észre se veszed. Tudom… hülye analógia…

Ettől függetlenül nekem is a lélektani határ olyan 30-35eFt környéke amit hajlandó vagyok elkölteni egy mechanikus billre.

Ha RGB-t szeretnél ennyi pénzből, akkor Amazon UK, vagy DE / eBay és ezeket lesd meg:

  • Mechanical Z-88
  • Motospeed CK104

Ha viszont Cherry MX kapcsolókat szeretnél, az ennyiből csak Tesoro Durandal és no-RGB.

Szerintem nem kellene ennyire arcoskodni :wink: Magyarországról van szó, nem Svájcról vagy Luxemburgról. Annak aki tanul még, vagy nem annyira tehetős, hidd el egy K70 elég drága :slight_smile:

Ajánlom, hogy figyeld holnap a black friday akciókat!

1 kedvelés
  1. En a videoban szereplo egyen sajnalatos szohasznalatara es fogalmazasmodjara utaltam amiben viszont fenttartom az igazam. Az Aki ennyit kolt billentyuzetre (es most idezem) “joggal tartjak hulyenek” eleg szerencsetlen kijelentes volt.
  2. Nem arcoskodtam, nincs ra se okom se szuksegem. ( Epp eleg hosszu; koszoni szepen :slight_smile: )
  3. Egy minosegi billentyuzet tulel 8-10 vagy annal is tobb olcso kinai vackot es mindezt ugy, hogy minosegibb es kellemesebb felhasznaloi elmenyt nyujt vegig. Ezt a reszt mar kevesen kalkulaljak bele…
2 kedvelés

Így belegondolva, valóban szerencsétlen fogalmazás volt, köszi az észrevételt :slight_smile:
Nyilván senkit nem akartam szándékosan lehülyézni :slight_smile:

2 kedvelés

Jah, hogy raadasul a te videod :smile:

Amugy remelem epito kritikanak veszed…tenyleg nem kotokodni akartam…csak az ilyenre nah…

A video amugy korrekt. Milyen kamera ?

1 kedvelés

Az ilyeneket mindig építő jellegű kritikának veszem :slight_smile:
Nagy bajom az, hogy sűrűún fogalmazok szarul. pláne amikor nem kötik a kezem, hogy mit mondjak :smiley:

Egy Canon 60D-vel készítem a videókat, rajta 24-105mm objektívvel (még) lassan váltás lesz GH5-re csak addig még néhány videót el kell készítsek, hogy meg legyen a rá való. Pláne most még stúdiót is építek, szóval tetemes összeg elég most technikai fejlesztésekre. :smiley:

1 kedvelés

Én anno 25-ért vettem egy razer black widow-t, viszont eredeti csomagolásban, kitünő álapotban hever egy fiókomban ha érdekel, mint ninjonnak baráti áron szívesen eladom (nincs neki num padja)

@zsombi68lovesu em en tettem fel a kerdest, de azert koszonom az ajanlatot :smiley:

oops, még ismerkedem a forum működésével, sorry!

Én anno 25-ért vettem egy razer black widow-t, viszont eredeti csomagolásban, kitünő álapotban hever egy fiókomban ha érdekel, mint ninjonnak baráti áron szívesen eladom (nincs neki num padja)