Megbízható shop-ok Magyarországon?

Sziasztok!
Arra kérnélek titeket, hogy mondjátok el a tapasztalataitokat pc-s boltokról! Megbízhatóság, segítőkészség, jó árak, stb.
Melyik shoppokat javasoljátok? Melyik shoppok megbízhatóak? Nem szeretnék úgy járni mint Pistiék a CPU-val. Előre is köszönök minden vállaszt! :smiley:

3 kedvelés

Kíváncsi lennék, hogy az a CPU honnan jött Pistiéknek. Ipon szürkézik, de eddig nem volt velük gond. Gariztatni még nem kellett, rendelésnél viszont minden flottul zajlott.

1 kedvelés

Én HardverKer-ből vásárolok, jól bevált bolt, évek óta onnan veszek mindent, persze volt már, hogy nem volt jó az alaplap de másnap visszavittem és bevizsgálás után visszakaptam a pénzt. Illetve 1,5 év után tönkre ment a videó kártya HDMI portja, ott is vissza kaptam a pénzt.

1 kedvelés

BÁRMELYIK webshopból rendelt árunál járhatsz úgy, ahogy ők, mivel a törvény szerint vissza lehet vinni 14 napon belül a neten keresztül rendelt árucikkeket, ha azon nem mutatkozik a használat nyoma (karcok, stb)

1 kedvelés

Nézz szét ITT. Ha itt megbízhatónak titulálják, akkor az is.

4 kedvelés

szürkéznek ők is (bár melyik bolt nem), másképp nem is tudnának talpon maradni, ha csak hazai forrásból jönne a cucc, annyira kiélezett verseny van a számteches szekcióban

1 kedvelés

PCX-ről van esetleg valamelyikőtöknek bármiféle véleménye, vagy tapasztalata?

2 kedvelés

AQUA Electromax.

Egy remek bolt. Több telefont, PC-t és egyéb technikai kütyüt vettem náluk. Kb. 3 éve vásárolhatok lényegében csak náluk. Ár és megbízhatóság. Garanciát tisztességesen vállalták.

8 kedvelés

Komplett gépet rendeltem (összeszereléssel) pcx.hu-ról és minden patent módon a helyén volt. Pöccre indult. Azóta sem volt gond.
Konfig a profilban! itt: https://forum.thevr.hu/users/zsocasopron/summary

1 kedvelés

Aquát én is ajánlom. Múltkor vettem húgom laptopjába RAM-ot, de mint kiderült, az övé régebbi típusút kezel csak (ddr3, MHz, minden stimmelt, de bekapcsolás után csak simán fekete képernyő volt). Bementem a szervizbe, hogy nézzük már meg. Kb. negyed órát keresgéltek neten, gyártó honlapján stb. Nem tudtak olyat adni, kérés nélkül a kezembe adták a papírt, hogy a kasszánál visszaadják a pénzt. Még egy címet is adtak, ahol tudtam venni belevalót. Nagyon rendesek, garis ügyintézésre még nem került sor, de szerintem nem lenne akkor sem gond. Úgyhogy tőlük nyugodtan! :blush:

1 kedvelés

Én minden alkatrészt onnan vásároltam, semmi gond nem volt.

IPON: Én általában tőlük rendelek, nekem még személy szerint nem volt bajom velük. Garanciafutár is flottul működött, eddig kétszer :slight_smile: Talán nem a legolcsóbb bolt, de szerintem megbízható.

1 kedvelés

És mennyivel drágább mint mondjuk a PCX? :smiley:

Mert tervezem hogy fejlesztem a gépem de nem tudom hogy ár/érték arányban melyik bolt a legjobb :slight_smile:

Mivel (szerintem) mind a kettő bolt megbízható, nézegesd, hogy hol olcsóbb, de nem hiszem hogy akkora nagy különbség lenne.

1 kedvelés

Többször rendeltem már a PCX-ről, minden rendben volt, gyors szállítás, azt kaptam, amit vettem. :smiley:

2 kedvelés

Épp most van folyamatban egy iPonos garanciás ügyintézés. i5-6600-ban 0. mag nem mindig működik. Kiváncsi vagyok mit fognak rá mondani.

Na majd kérlek írd le ide nekünk a tapasztaltaidat, kíváncsi vagyok rá én is és szerintem a többiek is. Iponnál még gari intézés nem volt.

1 kedvelés

Ja értem, köszi a tippet! :slight_smile:

Az Aqua Elektromaxot én is csak ajánlani tudom. Tőlük vettem már vagy 3 gépre való alkatrészt, végső soron mindig meg voltam elégedve velük.
Tavaly ősszel fordult elő egy olyan helyzet, hogy rendeltem tőlük egy Hama uRage fejhallgatót, amit kipróbálás után a kukába hajítottam volna annyira pocsék volt (ez mondjuk nem a bolt hibája, hanem a gyártóé). Írtam nekik egy emailt, kérték, hogy küldjem vissza a fejes és visszautalják az árát, ha minden megvan hozzá. 1 hét alatt le is zajlott a dolog, rendben megjött a pénz is, nagyon korrektek voltak, rendeltem is inkább egy HyperX Cloudot tőlük :smiley:
Augusztusban az új alaplapomhoz az MSI nem küldte el a Total War Warhammer kódot, ami járt hozzá, supportjuk nem válaszolt, írtam az aquásoknak (mert onnan volt az alaplap), másnapra meg is kaptam a steam kulcsot.

Ott vásárolok kb 7 éve. Nagyon korreket! :slight_smile: