Megéri a Strix?

Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy mennyire éri meg alaplapból illetve a videokártyából a strix-es verzió?Mennyivel jobbak mint egy sima alaplap illetve videokártya?

Nem.

5 kedvelés

Jol mondja!

1 kedvelés

Semmivel se jobb, csak drágább.
Egyáltalán nem éri meg.

1 kedvelés

Szoval akkor ez csak marketingfogás.Ezzel akkor egy kicsit rabasztam😕

1 kedvelés

Nálam a gigabyte termékek váltak be nagyon.
Amióta én építem a gépeimet, csak azt használok és nem hagytak cserben eddig, sem alaplapok, sem vga-k. (1-1 asrock lap is becsúszott néha)

1 kedvelés

Az ASUS saját palettáján belül az a legjobb általában, de hogy más márkék hasonlóan felszerelt azonos típusú kártyáihoz képest a felárat nem feltétlen éri meg, az biztos.

Én nyáron tettem össze ezt a gépet,és kicsit(sőt inkább nagyon) naiv fejjel rámentem arra hogy minnél jobban világitson minden,mert az mennyire menő.Egy ideig óráig az is volt de mostmár azért megbántam ezt.Hozzáteszem azért igy is egy jó build szerintem.

Tehát nyáron megvetted, majd november végén megkérdezed megérte e… :smiley:

4 kedvelés

Durva dolog ez a delay… :joy:

6 kedvelés

Jogos,de annyira lázba hozott akkor,hogy minden világit😁Amikor láttam a Pistiék gépét,hát nagyon király volt.Elég sok ideig abban a tudatban voltam hogy akkor magasabb az orajel,tobb az fps stb.Most amikor a suliba tettük össze a gépeket és pont egy hasonlo erteku gepet kellett összeteni eszmeltem ra hogy tudtam volna jobbat is kihozni.

Megéri? Mindig megéri. #thevrMegéri #dre3ddMegéri #triggered
Komolyabbra fordítva, ezért kvázi értelmetlen a kérdés, magadon tapasztalod. Még nem is arról van szó, hogy egyiknek megéri, mert kell a pride diszkó meg +3 fps, a másiknak meg tökmindegy hanem ugyanazon ember véleménye teljesem megváltozhat pár hónapon belül az adott témában. Megéri az OC, megéri az Iphone, megéri az RTX? Mind egyéni preferencia meg adott szitu kérdése. Nem azt mondom nincs ár/érték arány, de csak nagy általánosságban.

2 kedvelés