Megéri-e az Overwatch 2019-ben?


#1

Helló mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy megéri-e megvenni 2019-ben az Overwatchot? A Paladinsot kipróbáltam az eléggé bejött.
Játszik még vele elég player? Sokat kell várni,hogy bedobjon a meccsbe?
Véleményt is írhattok róla, negatívot és pozitívot is.


#2

Én napi szinten játszok vele. Most jött ki egy nagyobb átalakítás, olyan Ow 2.0. Vannak elegen, ha csúcs időben játszol, szóval nem EU, hajnali 4, akkor 1 perc alatt bedob, de legfeljebb 2.
Azt, hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni. Szoktak ingyenes hétvégék lenni, ott van rá lehetőség, hogy kipróbáld, viszont nem lehet tudni, mikor lesz a következő.


#3

eddig azt mondogatták hogy a játék dead de a mostani competitive updattel sokkal élvezhetőbb a játék szerinte és ahogy előttem is írták neked kell eldönteni hogy megéri-e


#4

Szerintem egyszerűbb elkérni olyantól aki már rég nem játszik vele.


#5

Paladins az egy összetett játék, több lehetőséggel, és több hibával is :slight_smile:
Az OW ezzel szemben szebb, letisztultabb, de sokkal egyszerűbb.
Ha a Paladinsban szeretted , hogy minden karaktert lehet legalább 2-3 féle módon játszani, ezerféle deck -kel, ezt hiányolni fogod az Overwatch ban… Érdemes megnézni egy olyan videót, ami összehasonlítja a két említett játékot, mielőtt megvennéd az OW-t.
Én a Paladinst jobban szeretem, és erre sajnos csak azután jöttem rá, hogy megvettem az Overwatchot.


#6

Én az OW-val nem játszottam, csak a Paladins-al. Ebben a dilemmában voltam én is, viszont végül maradtam a Paladins-nál. Videókat meg stream-eket néztem az OW-ról és bár nagyon hasonlít… nekem annyira nem jött át. :roll_eyes: Ezt neked kell eldöntened, hogy megéri-e kipróbálni. Lehet megveszed, játszol vele és visszatérsz a Paladins-hoz.:sweat_smile:


#7

Két éve játszom a játékkal, személy szerint jól szórakozom vele, viszont: az ow, ahogy előttem is írták, nem egy fizetős paladins, két elég eltérő játékról van szó, nagyon más játékmenettel. Magyar community egész jó a játékban, mondjuk főleg low elo, bár ez a játék elején nem valószínű, hogy problémát fog okozni. A meccsekeresés tud lassú lenni, főleg az új rendszerben dpssel, de ez csak a comp, a többi módban elég jó idő alatt talál meccset. Ugyanazt tudom ajánlani, amit fentebb írtak, hogy inkább próbáld ki majd, ha lesz lehetőséged rá, és csak azután dönts


#8

Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni! Egyenlőre maradok a Paladins nál és ha lesz free weekend Overwatchon ban azt is ki fogom próbálni.