Meglévő táp csere

Sziasztok!
Mint a címben is olvastátok a jelenlegi tápomat leszeretném cserélni egy minőségire. A jelenlegi egy Chiftec A-80 750W. A kinézett táp pedig ez lenne: https://www.pcx.hu/cooler-master-650w-mpy-6501-afaag-eu-80-gold-tapegyseg-130267.
Konfig: B350F, rayzen 5 1600, 8GB RAM, GTX 1050Ti, 2 HDD, 1 SSD (2 monitor bár ezt nem tudom hogy befolyásolja a fogyasztást). Később még fejleszteni szeretnék a gépen ( több ram, erősebb videókártya, plusz háttértár ) és gondoltam veszek egy tápot amire később lehet majd építeni. Nektek mi a véleményetek az ötletemről?

Szia!

Személy szerint Corsair RMx szériát ajánlom. Nemcsak a 10év garancia miatt. Magamnak is és 3 másik embernek is építettem velük gépet és idle alatt meg sem szólalnak :smiley: A kábelek elég hosszúak jól is néznek ki, ha esetleg az is szempont és annyi csatlakozó amennyit elbírsz képzelni.

A build ajánlóban is találsz javasolt tápot:

Marad benne tartalék bőséggel :slight_smile:
Nem rossz az a táp, építettem gépet ezzel is és rendben van.
Nagyjából vehetsz az ismertebb gyártoktól gold minősítésben bármelyiket nen hiszem hogy gond lenne velük. A 10 éves jótálás lehet érdekes amit már több tápnál is megadnak.
A bitfenix, seasonic, hydro G, be quiet akár az RMx palettáról választhatsz ebben az árkategóriában.