Megoldás a teleportálásra vrban


#1

szóval lenne egy ötletem, ami szerintem világmegváltó lehet ebben a témában és legalább egy apró profitot szeretnék belőle látni egy VR set formályában. de előtte tök jó lenne valahogy lehetőleg privátban beszélni a srácokkal. van erre lehetőségem? nem sufni megoldásról lenne szó, sokkal inkább egy komoly ötlet ami talán megváltoztatná ezt a világot


#2

Őszintén szólva szerintem a srácok nem VR fejlesztők (habár ki tudja :D), így elsősorban valamilyen hozzáértő szakembert kellene megkeresni. Ezekkel meg mindig az a baj, hogy lehet, hogy azt mondják, hogy “Á, erre gondoltunk már, rossz ötlet, mert a D-1 modul nem kompatibilis a K-13X protokollal”, aztán következő E3-on meg bemutatják, mint eredeti ötlet :smiley:


#3

Szerintem inkább Grőb Attilát (Phelan) kellene megkeresned. Ő egy vr fejlesztő/oktató, az Otherworld csatornán is szokott műsort vezetni.


#4

Szerintem is mindenképp Phelant keresd meg. A fiúk ha netán sikerül is felvenned velük a kapcsolatot idő hiányában max. csak bátorítani tudnának, a mélyebb technikai részletekben ők amúgy sem valószínű, hogy tudnának segíteni.


#5

köszöntem :slight_smile:


#6

Akkor megoldottuk :slight_smile:
@sonziii @SFGeri


#7