Megszünik a Soundcloud?!


#1

Egyes hírforrások arról számolnak be, hogy a soundcloud már nem húzza sokáig, és hogy le fogják kapcsolni. Nos ezt a témát azért tettem Happy Hourba, mivel soundcloudra is felkerülnek audio formátumba a HH-k. Mivel Janiékat éríntheti a dolog, ha lehet hinni a hírforrásnak, ezért Jani meg is jelöllek a témában, ha nem gond. @TheVR_Jani

Részletek:Soundcloud report 50 days money left


#2

Óó, sh*t, remélem, nem, az emberemnek rengeteg zenéje van fent sc-on. :S


#3

Durva lenne mert alapvetően elég szigorúak a free accountos megkötések. Szóval elég sok subscriber van soundcloudon. Én kételkedek abban hogy nem veti őket fel a lové. Bár hozzátenném hogy sose volt olyan mass reklám kampány mögötte mint mondjuk a spotify mögött. Illetve a reklámok se jönnek zenék közben szóval ezen fajta bevétele az oldalnak elég kicsi lehet. Érdekes. Remélem túléli mert a magyar pszichedelic szcéna legnagyobb spotja a bandcamp után. De szerintem a többi UG elektronikával is ez van.


#4

Kár lenne érte, nekem is vannak ott zenéim, igaz a gépen is megvannak, de sokkal könnyebb volt ezen keresztül megosztani valakivel ha néhanapján csináltam egy újat :slight_smile:


#5

Mutasd azt a tudományt báttya. Valami gépzene cuccot tolsz talán? :guitar:


#6

Reagáltak a hivatalos blogon; azt írják, hogy csak pletyka és nem fog megszűnni:
Részletek (blog.soundcloud.com)

“Last week we had to make some tough decisions to let go of some of our staff, but we did this to ensure SoundCloud remains a strong, independent company.”

Meglátjuk így lesz e :slight_smile:


#7

Tény, hogy a soundcloud sok mindent túlélt, tavaly is sokszor szerepeltek a médiában, hogy megszűnik, megveszik és még sorolhatnám…
Remélem én is, hogy nem szűnik meg, sok free dl-es zenét onnan töltöttem le.


#8

Egy nagyon öreg zeneszerkesztő progival csinálom, MadTracker-rel :stuck_out_tongue:


#9

Egyhaz theme muzsikát “megvettem”