TheVR Fórum

Melyik a legjobb böngésző szoftver?

Tiszteletem,
Eddig Google Chrome-ot használtam de mostanság egyre több pröbléma van vele,1 a í vírusírtóm(malwarebyte) mindig karanténba rakja. Ezért kérdezném ,hogy olyan aki már szinte mindent kipróbált melyik software a legjobb?

Válaszokat előre is köszönöm!

Benchmarkokat érdemes nézni, kipróbálni magadnak a brózereket.

Emellett nagy eséllyel nem a Chrome-al lesz a probléma, ha vírusként érzékeli a védelem…

Bővítmények.

3 Likes

Én a Firefoxot használom, elég régóta.

2 Likes

Azért az elég meleg, Chrome-ot karanténba :smile:

Én a Brave böngészőt tesztelem eddig nagyon jó

Kicsit bizonytalan vagyok ezzel a böngészővel kapcsolatban, valami bitet lehet szerezni asszem, van valami értelme ennek? megbízható software?

Vivaldi. Minden szempontból. Utána chrome.

1 Like

Ez teljesen egyéni preferencia kérdése.
Szerintem bármi más jó, google chrome-on kívül.
Firefox, Edge(chromium alapú), Vivaldi, Brave, Chromium

1 Like

általában a 3 nagy (Fox, Chrome, Edge) és a ráadás (Opera) szokott mindig elhangzani plusz manapság elég népszerű a Vivaldi
hogy melyik a legjobb? … ilyen nincs és soha nem is lesz … sőt manapság azt döntheted el melyik a legkisebb rossz … AZONBAN, hogy neked melyik fog tetszeni és, hogy számodra a váltás egyáltalán szóba jöhet e azt az dönti el mire és hogyan használod a böngésződet ÉS mennyi és milyen bővítményeket használsz, mert ha sok és spéci kedvenc bővítményed van akkor Chrome-ról lehet nem tudsz váltani, vagy nehezen

csak informatikai szempontból mivel eddig Chrome-ot nyúztál én az új chromium motoros Edge-et ajánlanám, MERT mindkettő ugyan az a motor ÉS minden bővítményedet erre is fel tudod pakolni amit a Chrome-nál használtál

DE! … ahogy azt más is írta, ha a vírusirtó rámozdul a böngésződre akkor nagyobb baj lesz ott … hobbiból, vagy tévedésből ilyen dolgot nem tesz karanténba!!!
Ha valami bővítménnyel benyaltál valamit először azt kell megoldanod, különben nincs értelme váltani. Lehet a kétes eredetű bővítmények eldobása eleve megoldja és nem kell váltanod, ha más bajod nincs vele.

6 Likes

Kizárólag Opera. Nem zabál ramot, brutál gyors, kiváló testreszabhatóság. (és van gamer kvitel is…Opera GX)

1 Like

Én a gx-et használom, nagyon szeretem a felhasználóbarát kis apróságait (pl oldalsávon lévő messenger, twitch, beépített adblocker, vpn.) amit chromeban csak magad összehalászott bővítményekkel lehet megoldani. ha gyengébb géped van, lehet korlátozni az erőforrásait, nem kell windowsban bűvészkedni.

1 Like