Melyik egeret vegyem?

Razer Deadhadder Essential 2021

LOGITECH G102 LIGHTSYNC

Asus Tuf gaming M3

Vagy mást esetleg hasonló árban?

Tessék köszönni, ha topikot nyitsz!

Szia!

Ennyiért az Asus-t javaslom, mint budget egeret. Razer-nél, Logitech-nél ebben az árkategóriában csak a márkát fizeted ki, de normális alkatrészeket nem pakolnak bele. (csak a drágábbakba)

4 Likes

Es ezek mellett másikat tudsz ajánlani…?

Ajánlani, ilyen árkategóriában? Van még:

(de itt is áll, amit fentebb említettem)

Ajánlott Logitech, Razer pl. ezek, de ez drágábbak:

Árban még ami okés:

Én személy szerint egy Rival 500-at (MMO) használok már pár éve, módosított állapotban, de rengetegszer cseréltem benne már mikrokapcsolót. (nem a fő jobb-bal-t, hanem a többit, az apró Kailh switch-eket)

Tehát summa summarum, mind sz×r. :smiley: El kell tenni a garanciapapírt, ha nem tudsz forrasztani, szerelgetni. :wink:

1 Like

Logitech G102-nél gyakori probléma, hogy megadja magát a mikrokapcsoló, emiatt néhány kattintást duplán érzékel. Egyébként magyar fórumokon fellelhető egy lista az ajánlott egerekről. [EGÉRAJÁNLÓ]

2 Likes

Ezt az egeret én csak ajánlani tudom nekem nagyon bevált , több mint 1 éve nyúzok egy ilyet és nagyon szeretem .

Örömmel hallom. :slight_smile:

Nekem jelenleg Rival 3 van amit az eddigi legszarabb egeremnek mondanék, de logitechel sincs jó tapasztalatom. Szerintem túl sok különbség nincs 7-15k-s egerek között, ha az olcsóbbat veszed nem jársz rosszabbul. Viszont ha masszív egeret akarsz mobára, gyilkolni a jobb kattot akkor én még ajánlom az A4Tech Bloody V7m-et amit 5-6 évig nyűztem megjelenése után, 5-6 ezret simán megért, switchet se kellett benne cserélnem + a legjobb kialakítás volt kézre. Azt bántam meg hogy nem vettem inkább egy újat abból.

Negyedik éve használok egy Logitech G203-at, ami allítólag ugyanaz, mint a G305. Az egyetlen különbség a kettő között, hogy a G305 Wireless.
Már negyedik éve használom, semmi gondom nem volt vele idáig. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Spoiler

Beállíthatom profilképnek ezt? Akkor mindhárman a farkas iskolából származnánk és dögös csajokból űznénk ki a “gonoszt”. :rofl: