TheVR Fórum

Melyik headset lenne a jobb gamingre?

Az 1. Hyperx cloud stinger: https://mikrofonos-fejhallgato.arukereso.hu/kingston/hyperx-cloud-stinger-hx-hsc-p348301404/?gclid=CjwKCAjwjLD4BRAiEiwAg5NBFl1-VFidd47geE_bRbOVt_DUF3Y-Kl0F9mxAb-neaR6V6q4xKXpWQRoC7yQQAvD_BwE

A 2. Acer predator galea 311: https://mikrofonos-fejhallgato.arukereso.hu/acer/predator-galea-311-p476702121/?gclid=CjwKCAjwjLD4BRAiEiwAg5NBFjpECkCnvjjIfJfySpNBtYf8OOYgpFiUpPT6-zM10utClmdaXFQ76RoCRYMQAvD_BwE

Csak gamingre lenne és 20k alatt szeretnék venni egy ár érték arányban jó fülest. Ha valakinek lenne másik ajánlása nyugodtan lehet azt is írni.

U.I.:A válaszokat előre is köszönöm! :smiley:

nem sokkal több (pár ezer) viszont sokkal jobb Hyperx Cloud II. Legjobb. Ha ez a kettő közül akkor inkább a Cloud Stinger.

1 Like

Ilyen hamar nem is vártam még válszt de köszönöm megnézem azt is és várom még mások véleményét is.

használd a keresőt kérlek, tényleg megszámlálhatatlan topic van már erről. sokkal jobb egy stúdiófülest venni+egy pár ezer forintos csíptetős mikrofont. A füles SOKKAL jobb lesz, mert nem fizeted meg a “gamer” felárat. Mikrofonnal ugyan ott fogsz tartani. A cloudokat nem szeretik itt a fórumon, nagyon könnyen meghalnak aztán mehetsz gariztatni. vegyél egy minőségi fülest, akár pár hónap spórolással. meg fogod köszönni. (nem érdemes olyan dologgal spórolni amit utána napi több óra hosszat fogsz használni, magaddal szúrsz ki)

3 Likes

Rendben, köszönöm!

Vagy esetleg alienware?

Megtoldod kicsit és tudsz venni egy GSP300-at. Mind a hang, mind a mikrofon minősége messze meghaladja az eddig felsoroltakat.

3 Likes

Köszönöm! Megnéztem azt is de én pont most a razertől néztem a kraken ultimate-et az jó lehet?

gamer cuccoknál nagyrészt a márkát fizeted ki. NE vegyél gamer fülest. vegyél egy stúdiófülest. pláne ha hirtelen 43 lett a 17-ből.

3 Likes

esetleg ezt. Ha jó emlékszem @Xeno használ ilyet, biztos tud mondani valamit mellé ( juli 25 után, lol)
1 Like

Razert ne vegyél. A kábel surlódását vissza hallod a fülesbe.

2 Likes

Egyetértek az előttem szólókkal nagyjából.

M50x -ről pedig:

(videó csak… tudjuk már. :smiley:)

2 Likes
  1. A kényelem amiről a videóban beszél az TELJESEN szubjektív. Én pl. több 10 órát tudom használni úgy, hogy konkrétan felállok és leesik a fejemről mert elfelejtem, hogy rajtamvan és lerántom a kábellel a fejemről…

  2. Egyáltalán nem értek egyet avval, hogy a mélyek kezelését hogyan írta le. ALAPBÓL egy új fülhallgatót legalább 50+ óra “betörni” addig nem az “igazi” hangzását “adja vissza”.

  3. NEM Scarlet-en keresztül TESZTELÜNK fülest mivel az alapból nem a leg “megbízhatóbb” eszköz…khm…

Persze igazad van ebben alapvetően, DE
Scarlet -ről én nem tudok nyilatkozni,
Másrészt ő tisztában van vele, hogy mi az a bejáratás és miért meg hogyan, ezt elhiheted… :smiley: Pláne nem hiszem, hogy egy tesztkészüléket ne bejáratva kapna meg alapból, de ha mégis, nem csinál videót róla, ha előbbi nem történt még meg.
De ezt ő is mondja egyébként, hogy ez inkább egy élménybeszámoló/véleményvideó, mintsem egy teszt, még ha a címben az is van.
Én személy szerint az M50x -et nem hallottam, csak a 30 -at, de általánosságban elmondható az AT -ról ebben a “low-end” -ben, hogy fölöslgesen mélyerősek, mind fej, mind fülhallgató terén, szóval nem hinném, hogy ez annyira valótlan állítás lenne.
Bár a mai fülnek általában nem tűnik fel az ilyenfajta mélyerősség, szerintem ez lassan általánosnak mondható, de őszintén szólva az efféle artikulálatlan mélyerősség nekem sem éppan jön be, és akkor finoman fogalmaztam.
Na mindegy, én szoktam adni a fickó szavára, mert azért elég jól körül tudja írni, hogy mi is az az ami egy ilyen Hifi cuccban, és elég tapasztalt is. Persze nyilván valamennyire szubjektív a dolog, mindig is az lesz.
De ha egy ilyen videó felkelti valakinek az érdeklődését a cucc iránt, akkor nem lenyargalunk egyből és vesszük, mert azt mondta XY hogy az jó, hanem meg kell hallgatni, és a saját füled alapján döntést hozni.
De ez mondjuk minden másra is elmondható, nem csak a HiFi cuccokra.

Szia Xeno,

Bocsi, hogy offolok egy kicsit. Láttam egy hozzászólásod CompTIA A+ képzéssel kapcsolatban. Oda már nem tudtam irni, mert le van zárva.
Ott emlitetted, hogy vannak jegyzeteid. Most kezdtem el a képzést, sokat segitenél a jegyzeteiddel. Ugyanott csinálom, mint te :slightly_smiling_face:

Már egy ideje csinálod. Mi a véleményed róla?

Előre is köszi!

Üdv,
Kaatee79

tudsz írni neki pm-et is.

Nem baj hogy itt kérdezi, másnak is értékes lehet az információ.

2 Likes