Melyik iphone jelenleg a legjobb választás ár/érték arányban?

Sziasztok!
Nemsokára le szeretném cserélni a jelenlegi telefonomat és végre iphonera váltani. Nagyjából 200-230 ezret szánnék rá ezért szétnéztem a használt termékek között is,akadt 1-2 igazán jó választás.Amelyet a legjobbnak találtam az a 11 pro max,legfőképpen az akkumlátora miatt.Ez nálam az elsődleges szempont.Játékra nem igen használnám,maximum kisebb gamekre.Ezen kívül átlagos használatra,social media,youtube,twitch és hasonlók.Újonan 11et tudnék venni,azonban annak az akkumlátor ideje azért elmarad a 11 pro max-tol.Szerintetek lenne jobb választás ennél?

Az alábbi 2 modellt néztem a használt almán.Mind a 2 termék megbízható eladó árulja.A második termék(az 512gbos) leírásában pontosan mit jelent a 0 töltési ciklus? Nem nagyon tudom elhinni hogy ennyi pénzért,gyakorlatilag egy közel 100%os aksit kapjak.Mindenképpen szeretnék elötte telefonon egyeztetni az eladóval.Az ilyen vásárlások során pontosan mire kell figyelni?Mik lehetnek az intő jelek?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!

Igen.
Vagy 12 pro max vagy sima 13-as.
Tárhely kb mindegy mert a 256-os iCloud 899ft egy hónapra.

Meg hardveraprón is nézz körül.

1 kedvelés

Szia! Ezek tartós termékek és mindenhol kapni hozzájuk minden alkatrészt tehát nagyon nem tudsz mellé lőni.
Az akku állapot ellenőrizhető beállításokban, a kamerákat letudod tesztelni (itt főleg a fókuszálást teszteld), egy teljesen fehér háttérnél pedig megnézheted hogy tökéletes-e a kijelző. Töltőcsatlakozóval ritkán van gond de ha van lehetőség akkor dugj rá egy kábelt, hogy nem lötyög-e benne. Face ID mindenképpen tesztelős, mert nem gyári kijelzővel nem mennek és szerintem fontos dolog. Hangszórók szintén nagyon könnyen tesztelhetők, ahogyan a gombok és a némító gomb is, szóval gyakorlatilag mindent megtudsz nézni.

A töltési ciklus azt jelenti, hogy hányszor volt töltve az akku szóval a 0 az igen erősen gyanús :smiley:
De azért nem kell ezt nagyon túlgondolni, utángyártott alkatrésszel nem egy nagy összeg egy akku (10-20 ezer ft)

Ha nem azonnal gondolkodsz a vásárláson akkor az őszt mindig érdemes megvárni, mert az új modell megjelenésével mindig ugrik valamennyit a régebbiek ára.

1 kedvelés