Melyik lenne a jó választás?


#1

Sziasztok! Adott pár telefon. Mindegyiknek megvan a főbbtulajdonsága ami bejön de mégse tudok dönteni…
Sony Xperia XZ3: vízálló
Xiaomi Mi Mix 3: kamera megoldás
Samsung Galaxy A50: ujjlenyomat olvasó képernyőbe integrálva plussz az akku idő
Samsung Galaxy S9+: képernyő kialakítás
Vagy esetleg tudtok valami jobb megoldást ezektől amiket felsoroltam? Szívesen hallgatom! Bár én nagyon az A50 felé hajlok… (vízálló, ujjlenyomat olvasó, nagy aksi) nem tudok dönteni… Tanácsok?


#2

mi a maximum?( árban)


#3

A Sonyt mindenképp felejtsd el, pocsék a szoftver támogatása, gyakorlatilag telefon szempontból jó ideje egy haldokló gyártó.


#4

Elnézést… Az ár olyan 200.000 Ft lenne max…


#5

Hm… érdekes pedig az XZ3-ról nem hallottam rossz véleményt eddig. De így, hogy mondod ezt a szoftveres dolgot jobban hajlok el tőle inkább…


#6

Én a Xiaomit mondanám, szoftver támogatást 5-6 évig kapsz (garantáltan), szép (relatív), ár-érték aránya kíváló.
De az A50 is jó, arról nem tudok véleményt írni. :slight_smile:


#7

Igen igen én igazából azért hajlok az A50 felé jobban mert mégis vízálló és azért már nem rossz ha egy ilyen árkategóriás telóba benne van. A másik meg az, hogy nem tudom számomra a xiaomi nem olyan hu de nagyot mondó márka. Persze tudom jól nagyon jó telefonjaik vannak. De én olyan konzervatív féle vagyok ezen a téren és szeretem a jól beváltakat. Csak mégis hátha van olyan aki meg tud győzni engem valami egészen jó ár értékű telefonnal ami nem lenne megbánás. Főleg ennyi pénzért. Nem szeretném fél év után kukába dobni, mondván elavult és már nem működik jól…


#8

Hát ha hosszabb távon gondolkozol, és high-end készülékben, akkor szerintem vagy iPhone, vagy Google Pixel széria. Minden mást szoftveresen elengednek 1-1,5 éven belül, tele van mindenféle tök felesleges gyártói programmal stb.


#9

Szerimtem S10e.


#10

Hát a sony szerintem is felejtős nem tud annyit mint amennyit kérnek érte.
A z3-at meg a z5-öt szerettem (volt mind2), de a garanciás hibák intézései egy rémálom.
Z3-on 2 hét után elengedte a ragasztás a kijelzőt és rendesen beláttál alá :smiley:
elküldtem garis javitásra ahol csücsült 1 hónapot aztán vissza küldték, hogy mivel a jack csatlakozó mellet van sérülés (összekarcoltam a jack dugóval) ezért garanciában nem javítható és nem csináltak vele semmit. Mobil szervízes ismerős meg fél óra alatt vissza rakta.

Most p20 pro van és soha többet sony telefon.
A Mate 20 pro is jó lehet neked.

A víz állósággal meg vígyázni kell mert ha melegedős a telefon akkor a ragasztó enged annyit az illesztéseknél, hogy már ne legyen az.


#11

Oh logikus… mármint a víz állóság… erre nem is gondoltam… Igazából még szóba jött nálam a Honor V20. Mert még mindig a Samsung A50 felé hajlok mert árban is elég jónak tűnik.


#12

Ugyan egy leheletnyivel több, de szerintem megéri azt az összeget a Huawei P30.


Lezárva ekkor: #19