Melyik telefon éri meg?

Sziasztok, szeretném a véleményeteket kérni, hogy milyen telefont éri meg most venni?

Ár: kb.:100-120 ezer
Újonnan és függetlent. 5"-os átmérő környékén.

Ha van ismerősöd tőlünk csak egy kicsit nyugatra, én Google Pixel 3A-t vennék, 400 euró, ami valamivel több mint 120 rongy, cserébe kapsz legalább 3 évig garantált szoftvertámogatást, és egy tiszta, felesleges appoktól mentes oprendszert, valamint az egyik legjobb kamerát.

Pfff, olyat minden droidos kütyü tud :v :v :v

Persze, aki akar vele szrakodni, hajrá :slight_smile:

Elgondolkodtató viszont ismerős hiányában nehéz lenne beszerezni, az Alza-n találtam ilyen telefont, de annak jócskán megdobták az árát(180e). Esetlegesen van másik opciód is? :smiley:
Egyébként eddig egy Iphone 6-ot használtam, sajnos történt vele egy kisebb baleset igy egy új mellett döntöttem.

A legjobb opció valóban a Pixel lenne, de ez kilőve akkor samsung A9 2018-as model esetleg vagy kinai gyártóktól, amiket nem gyakran szoktam ajánlani, de ebben az árkategóriában a mi8, Pocophone f1 talán.
Az xda nen igazán jó megoldás szerintem az átlagos felhasználóknak és sok esetben bukhatod a garit is vele.

Ha eddig iPhone-od volt, és szereted, akkor maradj annál :wink: 120-130 körül kapsz 7-est.

2 Likes

Én a Xiaomi háza táján néznék körül. Most egy Mi8-am van már lassan egy éve. Ez előtt iPhone-om volt és én pont a Xiaomi op. rendszere miatt választottam a Mi8-at, mert szerintem valamennyire hasonlít iOS-re. Nem beszélve a telefonról ami pedig az iPhone X-re hasonlít. A hardver a top volt mikor vettem. Anyaghasználat és kijelző szerintem kitünő. Talán amiben elmarad, egy iPhone-hoz képest, az a kamera. :slightly_smiling_face:
Szóval akár mennyire kínai gyártóról van szó, egy rossz szavam nem lehet rá, plusz ár-érték arányban a Xiaomi mindig is jó volt, ezt szerintem be kell látni. :smiley:

1 Like

én is kisebb telefont szeretnék venni a közeljövőben , mi 9se talán egy jó választás méretügyileg meg ami nekem most nagyon bejött az a samsung s10e .