Melyiket érdemes megvenni?


#1

Sziasztok!

A jövőben szeretnénk TV-t vásárolni és ezeken a TV-ken gondolkoztuk, szerintetek melyiket lenne érdemes megvásárolni? Van esetleg valami személyes tapasztalata valakinek?

Köszönöm a válaszokat! :smiley:


#2

Nekem LG-ből van egy korábbi modellem én tudom ajánlani, a T-től vettem :slight_smile:
Minden szempontból elégedett vagyok vele, sőt volt alkalmam a szervizzel is kapcsolatba lépni mert sikerült tönkre vágnom az én hibámból a kijelzőt. Normálisak voltak, kijöttek javították szó nélkül, nem nekem kellet cipelnem meg utána járnom a dolognak.

Mire fogod használni, szükséges a 4K?


#3

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :slight_smile: Jómagam idén nyáron vettem igaz “csak” 32 colos LG tv-t, ami igaz full HD-s, de teljesen elégedett vagyok a készülékkel. Nagyon szép színei vannak, sokan szidták a hangszóróit, hogy gyengék, de jómagam azokkal sem tapasztaltam problémát. Van aki mostanában a Samsung TV-ket jobbnak tartja, én mindenesetre az LG-t is pozitívan értékelem.


#4

Igazából majd PS-t is szeretnék majd venni így azért gondoltam, hogy 4K-s legyen meg hát ki szeretném próbálni milyen érzés is :smiley: valamint ha lesz majd egy gaming setupom akkor lehet befognám monitornak is, nem tudom így pontosan még :smiley:


#5

Igen azt én is sokszor hallom hogy az LG TV-knek nagyon szépek a színei meg maga a minősége :smiley: és most ahogy jobban nézem a Telekomnál 5 év garancia van rá :smiley:


#6

Monitorként max netezésre és média tartalmakra tudom elképzelni, gamingre nem a legjobb választás egy TV. PS-hez frankó :slight_smile:


#7

Mindegyik TV-re 5 év a garancia? :slight_smile: Az 5 év az már nem kevés. Annyiért mindenképpen jó választás lehet szerintem.


#8

Jogos, jobban konzolra gondoltam én is :smiley:


#9

Így van, egyetértek :D! Akkor valószínűleg az LG lesz


#10

Ezek szerint kezdhetek irigykedni majd a 4K-s 43 colos LG tvdre. :smiley:


#11

Miért a Telekomtól akarsz TV-t venni? Válassz egy modellt és nézd meg árukeresőn. A Telekomnál kb. olyan TV árak vannak, mintha megvennék a Media Marktban és eladnák haszonnal.


#12

Pont most árulták ki a 43"-as 4K Pana tévét 99k-ért 5 év garral (160k arukereső), so néha befogható egy egy akció.


#13

A T az eszközeit nagyjából media markt áron adja de ha előfizetésed van tölük gyakran van kedvezmény rájuk és még mindig sokan választják a részletfizetéses megoldást amihez más helyekkel ellentétben csak annyi kell hovy 6 hónapig normálisan fizesd a számládat. Nem szórakoznak munkáltatóival meg közüzemi számla bekérésével.