TheVR Fórum

Melyiket válasszam? (Gördeszka)

Sziasztok!

Már hónapok óta nézegetek egy új gördeszkát/cruiser board-ot, a régi műanyag űber kezdő helyett.
Egy picivel feljebb szeretnék lépni, ami abban is látszódik hogy például már ezek fából vannak…
Szóval Pro deszkások szerintetek így nyers infókból kiindulva melyik a jobb? Illetve szerintetek vegyek egy sima common gördeszkát, vagy maradjak ezeknél a cruiser boardoknál? Ha csak közlekedni szeretnék.
Illetve ez az oldal mennyire “megbízható”, esetleg valaki vásárolt már innen?

Egyik választás: https://www.deszkak.hu/hu/cruiser/1454-street-surfing-fizz-cruiser-stripes.html

Másik: https://www.deszkak.hu/hu/cruiser/985-street-surfing-cruiser-comics.html

Válaszotokat megköszönöm c:

Szia.

Én is találkoztam ezzel a márkával, még mielőtt megvettem az első cruiserem. Nem olvastam róla rosszakat, de azért kevés a review. Ha csak közelekedni akarsz, akkor inkább a cruisert ajánlom, common deszkát nem a gördülékeny közlekedésre találták ki, egy custom deszkához meg rendesen a zsebünkbe kell nyúlni. :smiley:
A 2 deszka között meg nagyjából csak design különbségek vannak, méretben meg minden másban szerintem egyeznek. De ha ilyen árban keresel, érdemes körül nézni a decathlonban is, közlekedésre tökéletesek, és most frissítették a cruiser felhozatalt is.

Szia!

Köszi, decathlonos deszkám több is volt, 2 gyári hibásat fogtam ki, a mostani (azaz a harmadik) aránylag jó, már 2 éve nyúzom, most kezdett a csapágy sz*rakodni. Ezért is vennék “hivatalos” deszkás boltból aránylag márkásat.

Custom deszkán gondolkodtam (hasonlón mint amit Pisti épített) de azoknak csillagászati áruk van.

Hát nagy minőség különbséget ne várj a decathlonos és ezek között. A nagy deszka márkák cruiserei pedig 30tól indulnak, Globe, Enjoi stb.