Messenger üzenet

Sziasztok!A következô a gondom Facebok Messenger témában:
Számos alkalommal elôfordult, hogy a barátnôm küldött egy üzenetet és bár azt én nem nyitottam meg, ô mégis látta az üzenet mellet a profilképem ikonját, ami egyértelmûen azt jelenti, hogy én azt elolvastam.
Mi erre a magyarázat?

használjatok sms-t. ott nem fogja ilyenekért a véred szívni.

1 Like

Vagy valaki más is be van jelentkezve rajtad kívül.

1 Like

Egyetértek, valaki más is be van jelentkezve rajtad kívül. Nézd meg hogy honnan vagy bejelentkezve.

Ezt már más is mondta, de azóta megváltoztattam a jelszavam. A jelenség mégsem szûnt meg.

Elég ha a topic író a telóján nem lépett ki a messengerből csak home “gombot” nyomott így az tovább fut a háttérben. De a facebook is csinál érdekességeket, nem mindig frissülnek a jelenléti adatok vagy a jelzések.

1 Like

Megnéztem, de rajtam kívûl nincs más bejelentkezve.

Kösz zolee, valóban mindig csak home gombot nyomok, nem szoktam kilépni.Közben az is eszembe jutott, hogy a telómon nincs telepitve a facebook app.Lehet, hogy ennek köze van hozzá?

Én annyit tudok mondani, hogy messenger, bugos szemét szar, nekem is állandóan csinálja az eszét. Volt olyan, amikor az app szerint még meg se kapta haverom az üzenetet, de mégis válaszolt rá, szóval no comment.
Meg amikor barátnőm lecseszett, hogy én bas#tam rá, amit ő éppen kiöntött nekem a szívéből, pedig még én kérdeztem rá. De mint kiderült meg se kaptam az üzeneteket, de neki azt jelezte, hogy igen. Szóval no comment…
Használjatok whatsappot. Százszor gyorsabb, és stabilabb, mint a messenger, a bugokról nem is beszélve. 5 perccel tart tovább whatsappot letölteni, és telszám, és jelszó alapján egy fiókot csinálni, mint letölteni a facebookot, és a messenger-t.

Kösz a választ, ezek szerint nem egyedi a jelenség.Ahogy tanácsolod, ezentúl inkább Whatsapp-et használok.

Discord FTW :smile:

Amúgy simán kikell kapcsolni, hogy ne lássa senki mikor olvasod el az üzeneteket vagy mikor nem… Amúgy is mivan ha le akarod szarni a másikat… :smiley: Ha azthiszi el sem olvastad akkor nyúgott szivvel megteheted :smiley:

1 Like

Ki lehet kapcsolni??
Amúgy tényleg discord FTW, csak az már tényleg bonyolult a legtöbb embernek.

Mikor legutóbb használtam 2015-ben még kilehetett…

Ki lehet most is, van inkognito mód

Nekem a messengerben az a kedvencem amikor indokolatlanul átáll egy régi emoji készletre és kényszerleállítanom kell az alkalmazást :smiley:
Csak azt nem tudom hogy ha egyértelműen hozzá tud férni az alkalmazás a régebbi emojikhoz, miért nem választhatja ki a user? VAGY MIÉRT VÁLT ÁT EGYÁLTALÁN? Másik kedvenc amikor valaki olyan reakciót használ ami nekem nincs is :smiley:

2 Likes

Fúú, azokat a reakciókat és sem értem, barátnőm állandóan a " :heart_eyes: " emojival reagál, nekem meg nincs is olyan opció :smiley: De jó tudni, hogy másnál is előfordul ilyen.

Nálad mi van helyette? Azt ne mondd hogy egy szív :smiley:
Nekem az hiányzik…

1 Like

De-de :smiley: Egyre jobb

1 Like

Már az osztálycsoportot is megpróbáltuk átmigrálni Discrodra de a lányok nem bírták hiszti nélkül :smiley:

1 Like