Mi a helyzet a közösségi e-sport versenyekkel?


#1

Még az E3 előtt volt róla szó és Jani támogatólag beszélt róla a Happy Hour 87. adásában. Viszont azóta semmi visszajelzés nem jött, hogy foglalkoznak-e még a témával vagy túl sok lenne a fiúknak megcsinálni?

Nekem egy igen vagy egy nem is megteszi csak léci nyilatkozatok valamit ezzel kapcsolatban.
Köszönöm.


#2

Ha tőlem is elfogadod a választ, akkor annyit tudok mondani, hogy nincs elfelejtve, foglalkozunk vele. Én voltam anno a téma felvetője, Jani szerencsére felkarolta a dolgot, amennyire ideje engedi. Konkrétum még nem sok van, Jani felvette/veszi a kapcsolatot olyan oldalakkal, ahol le lehetne bonyolítani a dolgot.
Nincs elfelejtve, én örülnék neki a legjobban, ha gyorsabban történnének az események, de megértem, hogy voltak azért mostanában olyan dolgok, amik elvették ettől az idejét a srácoknak (először ugye az E3-as út, utána a 48h-ás live, most csütörtökön Jani megint megy Londonba).
Emlékszem rá, hogy kérdezted már egyszer ezt 1-2 hete, ha szeretnél részt venni a szervezésben szerintem nincs akadálya, persze megkérdezem a többieket is, beveszünk a discord szobába, ott meg tudod nézni jelenleg hol tart a dolog, csak ugye úgymond még nem publikus, ott nem tartunk még.


#3

Ugye tudod melyik egyesületnek vagyok a tagja? :slight_smile: Lehet tudnék segíteni valamilyen formában.


#4

Megmondom őszintén fejből nem ment :smiley:, de visszakerestem a topicban. Ismerem az Esportmillát, követem is facebookon az oldalt. Küldök privátban egy linket a discord szobába, ott van minden ami eddig át lett beszélve!