Mi a véleményetek a jailbreak-ről?

Szerintem egy olyan dolgokat lehet vele iphone-al csinálni amit a nagy részét az ios-nek alapból tudnia kellene. pl. egy wp szintű file kezelő nem lenne rossz szerintem. vagy MP3 letöltési lehetőség (nem torrent re gondolok, hanem arra hogy ne kelljen mindenhez az itunes).

Akinek ilyen “nem alap felhasználás” kell az használjon androidot, azzal lehet hackermankodni. Pl egy Oneplus 3T on egy gombnyomás a root options és garanciát sem vesztesz. :slight_smile:

1 Like

És felmerül a kérdés… aki utálja az android-ot és mac-je van?

A jailbrake kb olyan, mintha egy sportautót terepjáróként szeretnél használni. Nem arra lett kitalálva. Applenek megvan a saját elképzelése, hogy hogyan kéne az eszközeiket használni. Akinek nem tetszik, nem értem mért vesz tőlük bármit is.
Illetve nem látom a problémát, hogy mért gond az, ha mac mellé androidos vagy wp-s telefont veszel, azt leszámítva, hogy viszonylag jó szinergiában müködnek együtt az apple cuccai.

4 Likes

Azt hiszem ez a nagybetűs lényeg.
Engem pl ezért nem érdekelnek a termékeik.

Én anno kindle-t jailbreakeltem mivel a pdf-et nagyon ramatyul kezelte alapjáraton.

Én 3G óta csak iPhone-on élek, egy teszt telefont JB-ztem csak egy munka miatt de semmi értelmét nem láttam amúgy az egésznek, nekem minden igényemet kielégíti a gyári állapot is, ami egy telefonnal/tablettel kapcsolatban felmerül.