Microsoft store letöltési hiba!


#1

Sziasztok,
Az lenne a problémám, hogy a szerencsétlen Microsoft store-t nem vagyok képes működésre bírni. Ezalatt azt értem hogy a letöltések (és frissitések) nem töltődnek le, vagyis még csak el sem jutnak a letöltés megkezdéséig. Rengeteg helyen néztem már utána a dolognak, újrainstalláltam számtalanszor az egész alkalmazást, és most végső elkeseredettségemben még segítséget kérek tőletek, de lassan kezdem azt hinni hogy ezt a problémát csak egy Windows reset oldaná meg. Próbálkoztam a “wsreset” paranccsal, powershell-ben is megtettem mindent amit kellett, de semmi nem használt. Ha bárkinek bármi egyéb ötlete van, szívesen hallgatom, és köszönöm neki.
ui: Sea of Thieves a letöldendő játék.


#2

A Windowst ismerve nagy sz*pástól kímélnéd meg magad egy tiszta reinstallal.


#3

Windows frissítésekkel mi a helyzet?


#4

Köszi hogy felhívtad a figyelmem, volt jópár elmaradt frissítés, ugyanakkor sajnálatos módon a probléma ugyanúgy fennáll, ugyanazzal a hibakóddal (0x80073CF9).


#5

Tudunk még pár kört futni, kezdjük az elsővel…


#6

Sikerült rájönnöm a dolog nyitjára. Sajnos nem számoltam a többféle virtual ethernet adapterekkel, és proxy szerverrel. Úgy tűnik valamiért a Microsoftnál ezt nem szívlelik annyira, de mindegy is, a lényeg hogy megvan :slight_smile:
Köszi mégegyszer, hogy időt szántál a problémámnak.


#7

@lengyelb @VizesNinjonKovacs zárható, köszönjük!


Lezárva ekkor: #8