Miért bannoltak?

Üdv mindenkinek! Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap este regisztráltam a twitchre és feliratkoztam a VR csatornájára. Reggel a HH stream alatt vettem észre, hogy bannoval vagyok a csatornáról. Kértem a feloldást a moderátorokról és ezt a választ kaptam: “El kellene olvasni a megadott indokot…” De nem kaptam indoklást, vagy csak én nem tudom hol lehet megnézni. Abszolút új vagyok a Twitchen. Előre is köszi a válaszokat!

Üdv neked is!
Első körben tanácsolnám hogy válassz valami szofisztikáltabb felhasználónevet, mert feltételezem hogy ezzel a névvel regisztráltál twitchre is. Nem vagyok benne biztos hogy ezért insta bann járna, de biztosan nem segít a megítélésedben. Valamint a legfontosabb: olvasd el a szabályzatot, mert -ahogy mindenhol máshol is- a szabályzat nem tudása nem mentesít a felelősség alól.

7 kedvelés

Egy biztos a nevedet itt is változtasd meg mert innen is BANollak.

1 kedvelés

Ha ez az első felhasználód twitchen és itt is a jelek szerint.
Akkor azt a tanácsot adom neked, hogy hozz létre egy új felhasználót egy normális névvel és ezt a felhasználót meg töröld a francba.

Egyébként a Twitch saját szabályai szerint sem lehet trágár nevű felhasználóneved csak mivel egy angol cég nem szűri ki amit itt alkottál.

1 kedvelés

Köszöntem a válaszokat! Mindenestere vicces, hogy egy olyan csatornán, ahol 18±os stream megy, non-stop trágár beszéddel, tiltott ez a név. De természetesen elfogadom és megváltoztatom a nevem. Peace!

2 kedvelés

Egy jó tanács: ne keress logikát. Ha az internet bármely más zugából jössz, teljesen értelmetlenek lesznek a szabályok, miért jár TO, ban stb. Ez később is így marad, csak megszokod. Vagy nem, én megértem. Ráadásul ma már jobb a helyzet, mint régen, Pisti is változott.

1 kedvelés