Miket vennétek meg biztosan PS4-re, ha most vennétek konzolt?


#1

Sziasztok!

Egy ideje elkezdett újra hiányozni a videojáték a hétköznapokból. Munka előtt vagy után leülni a TV elé kikapcsolódni virtuálisan is. Tinédzser koromban egy PSP-vel kezdtem, nekem volt legelőször az osztályban, nagyon szerettem és vigyáztam rá. Aztán egyszer betörtek a házunkba és ellopták. :frowning:

Ezután lett egy PS2-m, majd Xbox 360. Ezek nem voltak meg sokáig, leginkább PC-n voltak azok a játékok, amik örök kedvencek lettek. Jelenleg nincs újgenerációs konzolom (ha még lehet annak nevezni) - és még nem is volt. Egy sima PS4-ben gondolkodom, jó lesz használtan is. - apropó, ha van valakinek eladó, jelezze felém.

Szóval, nézegettem, hogy mik vannak manapság a piacon, de valahogy elveszett vagyok ezen a téren, mert amikor a mindennapi életet képezte nálam a videojáték, az alábbiak futottak: https://hu.janosvirag.me/20-kedvenc-videojatek-gyerekkorombol (igen, ez a blogom).


#2

Ez szerintem mindenkinek egyéni preferencia.

60 körül találsz sima PS4-eket akár garanciával is szervízektől :wink: De hardverapron is érdemes nézelődni.

Amit én biztos ajánlanék:
Horizon Zero Dawn
új AC széria
Fifa
Spider man
God of War
Uncharted
The last of us


#3

minden ami ps exkluzív az jó, nem lehet velük mellé lőni.
amiket a blogban írtál azok nagy része is olyan hogy van belőlük új kiadás.
esetleg nézz meg youtubeon egy- két bemutatót vagy egy rövid gameplayt aztán el tudod dönteni melyik játékok szimpatikusak


#4

Költséghatékonység szempontjából:

 • A Horizon Zero Dawn-t lassan fillérekért dobigálják, akárcsak a Last of Us-t. Ez a kettő önmagában kb. 55-60 óra játékidő, és akkor még nem mélyedtél el a HZD-ban nagyon.
 • Uncharted Nathen Drake collectiont is el lehet jó áron csípni (sajnos drágán is) és a 4 is szokott már jó áron lenni.
 • A fentiekhez képest ami még kimaradt és személy szerint nekem is listán van: Nier: Automata és a Detroit: Become Human
 • Hamarosan érkezik a Red Dead Redemtion 2 is, az is egy elég biztos beruházásnak tűnik ami ami fogja hálálni a beszerzést. :slight_smile:

#5

Bloodborne, ha bejönnek a DS játékok.


#6
 • Bloodborne
 • Nioh
 • The Last of Us
 • God of War
 • Uncharted (összes)
 • Detroit: Become Human
 • A Way Out
 • Spider-man

#7

Sikerült ma vennem egy PS4 Pro 1TB-osat, 3 játékkal (GTA 5, COD: WW2, BF1) 50 ezerért. :slight_smile: Ennyiért nagyon jó deal volt. :slight_smile:


#8

Szóval ezzel a három játékkal elleszek egy darabig, de érdekelne a GOW és az Uncharted 4, ha esetleg valaki cserélne. :wink:


#9

ennyiért ajándék volt :open_mouth:


#10

Átvertek, túl szép volt, hogy igaz legyen. A Facebook marketplace-en fizettem 25 előleget, utána eltűnt az illető… holnap rendőrségi feljelentést teszek az ügyben. Tanulság gyerekek: “ami túl szép, hogy igaz legyen, az csak gaz.”


#11

hát sajnos facebookon sok a csaló , remélem sikerrel jársz a rendőrségen .


#12

50-ért nem volt irreális ajánlat egy haszált PS4.

Ami hiba volt, az az előleg fizetés.


#13

PS4 Pro volt hirdetve játékokkal.

Igen, hiba volt, ezt belátom… :frowning: