"Mikor lesz kerdesre valasz" regex atirasa

Sziasztok!

Nem tudom masnak feltunt-e de ha * lesz? vagy lesz * ? formatumban irsz be valamit a chatre kapsz 1 perc nemitast amiert kerdezted hogy mikor lesz xy jatek, es felajanlja neked a schedule-t. Nos en ketszer kaptam emiatt nemitast a reggeli HH alatt, mikozben nemis ezeket kerdeztem :D. Sajnos elofordul hogy az ember ezeket a szavakat hasznalja ilyesmi sorrendben es eleg idegesito hogy ilyenkor kvazi ok nelkul kapsz 1 perces bannt es torlodik a kommented. :confused: Szereny szemelyem szerint nem vagyok jartas a regexezes/filterezesben de hatha valaki aki jobban jartas tudna erre megoldast javasolni. :slight_smile:
Tovabbi szep napot mindenkinek!

2 kedvelés

Szia!

Hallottam már keresőkifejezésekről, de az automod felülete nem biztos hogy testreszabható bármilyen részletesen.
Személy szerint azt javaslom fogalmazd másképpen a mondanivalód, ha tudod mi az, ami törlésre kerül. Lehet hogy egyszerűbb erre aktívan figyelni, mint nyakatekert szabályokat írni minden kivételre.
Ezek a szabályok a tudatlanok felvilágosítására szolgálnak (ezért is kapod a menetrendet, és egy percet amit annak szentelhetsz), aki pedig régebb óta itt van az más, vagy saját tapasztalata alapján elkerülheti a hasonló eseteket.

Mit gondolsz? :slight_smile:

Üdv,
QwinNix

1 kedvelés

Addig jó, amíg az automod to-zik ki, és nem emberi mod, így max 1 perccel megúszod :smiley: De ott a pont, fogalmazz választékosan vagy légy türelmes, amíg 10 másik buzgómócsing áldozatul nem esik ennek, és akkor jó eséllyel fény derül a te kérdésedre is (vagy meglátod, mit nem “szabad” kérdezni). Az meg, hogy eltűnik az üzeneted? Nem lesz rosszabb ettől senkinek, az esetek 99%-ában úgysem kerül beolvasásra, kivéve, ha Pistinek olyan kedve van :smiley: Engedd el szerintem ezt a dolgot, ez nem az “ártalmatlan kérdések” elnyomására van.

Nem annyira egyszerü beállitani az automatikus szürését a lesz +játékokra mert kb a “lesz” szót és minden game nevét és annak végtelen permutációját kellene beállítani. Belátható szerintem hogy egyszerübb az átfogalmazás :wink:

1 kedvelés

A “Mikor lesz?” mondat a MooBot-ban van tiltva. Aki használja ezt a szó összetételt, akár teljesen más formában is TO-t kap a bottól. Nem tudja kiszűrni, hogy mire is gondol az illető. (Játékra kérdez vagy csak benne van a mondatában ez a szó összetétel.)

Erre az átfogalmazás a megoldás. :slight_smile: Mindenki így csinálja.

Az automod, pedig még mindig nem mod joggal rendelkező bot. Az automod ha be van kapcsolva, akkor szavakat szűr, hogy egy moderátor jóváhagyja, mielőtt megjelenne mások számára is a chaten.
(Ha az automod kiszűrné ezt a mondatot, akkor tovább lehetne engedni, ha nem tartalmaz olyan kérdést ami tényleg egy játékra vonatkozott.)

De, nem gyakori az, hogy ebbe belefut valaki. Néha fordul elő. Ehhez pedig lehet alkalmazkodni. :slight_smile: Ez a személyes véleményem és ezt úgy mondom, hogy TO-zott már a Moobot helytelen mondatért.

5 kedvelés