Mikrofonproblem

Sziasztok!

Az lenne a probléma, hogy egy usb-s fülessel próbál az egyik haverom beszélni, de nem akar működni a dolog. Próbálkoztunk már mindennel. Ötlet?

A Windowson belül a hangbeállításoknál ott vannak a felvevő eszközök. Valószínűleg még alapértelmezetten a mikrofon bemenet van beállítva. Azt kell átállítani az USB bemenetre.

De játékon belül hallani voicechat-en. Csak discordon nem. Szóval nem az lesz a para.

Discord-on belül veállítottátok a voice input-ot? Az mikor frissen van installálva a Default-ot akarja használni… (ami néha; ès már ez is fura, hogy néha és nem mindíg az alap jack-es mikrofon bemenetelt veszi.)

Régebben minden Discord update után újra be kellett állítanom mert visszarakta magát default-ra…Szerencsére úgy néz ki, hogy ez mostmár viszont megoldódott pár update óta.

Igen váltottunk. Se Default se a fülest kiválasztva nem jó.

Discord beállításoknál a fülest fel sem ajánlotta, csak a defaultot mutatta.

Ilyen a headset: https://www.webantics.com/content/images/thumbs/004/0042075_cooler-master-storm-ceres-300-adjustable-gaming-headset-for-pc-ps4-ps3-xbox-360_600.jpeg

Van külön jack-je is, és ha bedugom, vmi ablak előjön, de hiába próbálok ott is minden félét, semmit nem segít.

Valahol a discordon belül kell beállítani ezt, a másik lehetőség (nekem is ez volt) az,hogyha nagyon sokszor próbálkozol akkor elvileg felül a discordon egy sávban írni fogja,nem-e kell help a mikrofonnal kapcsolatban