Milyen az alcantara telefon toknak?

Sziasztok
Találtam egy oldalt ahol alcantara anyagú telefon tokokat lehet venni, de nem tudom, hogy az alcantara az csúszós, tapadós vagy milyen azt fogni? https://interiorex.com/

Szia!
Nekem Samsung Galax, s8±hoz van gyari alcantara, es soha tobbet nem fogok ilyet venni. Lenyegeben nem takarithato, es lekopik eleg hamar, es fenyes kopásfolt marad alatta. Hibas termekkoncepcio.

Pedig elvileg az alcantara jól takarítható és jól bírja a szennyeződést, kopást.

Akkor az biztos nem alcantara volt.

Tokon nem tudom, de az előző autóm alcantara üléses volt, és visszasírom, 17 évesen kezdett kopni a felülete egy ponton, a ki-be üléstől, és soha semmi baja nem volt.Hátul sokszor a kutyám is utazott, attól se lett semmi baja, bár esős időben letakartam az ülést neki.

Most meg nem győzöm takarítani a velúrt, minden szar bele “issza” magát.

De meg van az a furcsa tulajdonsága, hogy ha elsímitod, száliránytól függően elváltozhat a színe, árnyalata, ettől tűnhet foltosnak is pl bézs színben.

2 Likes

Az a baj, hogy amit telefontokon alcantaranak hívnak, az valójában jó esetben valamilyen egyéb nyersbőr és az általában vékony és ahogy @Tibor24 mondta, koszolódik és kopik…

Hát igen, az alcantara ott kezdődik hogy nem bőr. :smiley:

Hát igen, nem tudom hogy az igazi alcantara e vagy sem, ha az akkor telefontoknak milyen, csúszós vagy tapadós?

De, a kocsimban alcantara ulesek vannak, es es raadasul bézs szinu, azzal nincs olyan gond. Specialis tisztitoval a farmer altal kicsit megfogott reszeket ki lehetett szedni.

Nekem is bézs volt, és aki nem ismerte az anyagot, azt mondta rá hogy tiszta kosz meg folt., ha nem simítottam egyenletesre.:joy:

1 Like