Milyen egeret vegyek/válasszak?


#1

Sziasztok! Körülbelül 5 évig egy Trust GXT 25-öt használtam, de mivel az felmondta a szolgálatot ezért kinéztem magamnak egy új egeret. A Razer DeathAdder Essential-t. Az Essential és az Elite között nagy a különbség? Érdemes Razer egeret venni egyáltalán? Vagy válasszak más márkát? Mivel pár fórumon azt olvastam, hogy a Razer egereknek nem annyira jó az anyaghasználata mint régen (amit én kétlek, de azért gondoltam megkérdezem).


#2

Razer basilisk-ot használok, de olyat vegyél, ami neked tetszik, és meg tudod fizetni. Nyilván ne 2 ezer forintos tesco egeret. Media markt-ban ki tudsz próbálni néhányat, fontos, hogy a kezedhez passzoljon (Ne legyen túl nagy, túl kicsi), legyen benne értelmes szenzor, a funkciók már igény kérdése.
Razer deathadder után anyaghasználat minőségi csökkenést nem tapasztalok, sőt, mehanikus kapcsolókat kapott az egér, az előzőben pont ez a része adta fel a szolgálatot.
Méretileg viszont nem ajánlom a deathaddert, nekem legalábbis nagy volt.


#3

Köszönöm a választ! Időközben rátaláltam a Zowie egerekre és nagyon megtetszettek. Lehetséges, hogy ezek közül választok.


#4

Az Asus ROG Gladius 2 Origin is elég durva, cserélhető a kapcsolója, ami azért valljuk be elég ritka

Spoiler


#5

Én egy Asus Strix Evolve-ot használok,lassan fél éve.Teljes mértékben megvagyok vele elégedve,imádom.


#6

Ja egyébként igen,tényleg ne vegyél ilyen no name egeret,egyszer nagyon megjártam egyel.4kba került,adtak mellé egy egérpadot is.Jó dealnek tűnt.Konkrétan mikor meglett az új egerem,ezt a fost kidobtam az ablakon mert pokollá változtatta az életem xd