Milyen fejhallgatót ajánlotok 30k körül

Sziasztok segítségeteket kérnem hogy milyen fejhallgatót ajánlotok 30k körül lehet kicsit több is de 40 fölé ne menjünk.

Játszani szeretnék és a mikrofon legyen normális.

Mire kéne? Milyen felhasználás? Valami kikötés/szükséglet?

1 Like

Viszonylag új darab más fejesekhez képest, tavalyi modell: 25k, a hangkártyás verziója már húzósabb 60.

Ha kell az USB,akkor ahogy előttem írták,(talán asus nem annyira,de ez szubjektív)
Ha jó a jack csati,és játszik külföldi rendelés is akkor: Turtle Beach Elite Atlas ez zenére is nagyon jó!
Vagy a Cooler Master MH751!

1 Like

Játékra

Tudom, hogy a hibás cloud 2-ről akarsz váltani.

Lehet amúgy hogy nem is adják vissza az árát a terméknek, hanem csak kicserélik neked. Rosszabb esetben megjavítják, és ugyan azt küldik vissza. Ezt boltja válogatja.
Lehet hogy a nem hibás darab viszont nagyon bejönne neked. Ha esetleg levásárolhatod az árát, akkor előtte menj be 1 boltba és próbálj ki egy cloud 2-t. Médiában pl úgy tudom van erre lehetőség.
Elhiszem hogy mostmár kritikus szemmel nézel erre a fülesre, de a Janiék is használták évekig, Kriszhadvice még mindig használja, és még van jónéhány komoly gamer akik emellett döntöttek. Persze megértem ha mást választasz, de milliós termékből is foghatsz ki gyári hibását. Ez mindig benne van a pakliban - erre van a garancia. Attól függetlenül a termék nem feltétlen rossz.

Ha neten vette, és nem garanciáztat hanem eláll a vásárlástól, akkor vissza kell adniuk a pénzt, nincs más opció.

Az meg alapvetően hogy valamit sokan használnak, nem garancia arra hogy az a legjobb termék. Én pl meghallgattam a fent linkelt tesztet, és onnantól egyértelmű volt hogy a Sennheisert veszem, mert a Cloud mikrofonja szerintem ennyiért pocsék hangminőséget produkált.

1 Like

írtam hogy vissza szeretném küldeni (aqua-nál vettem) Ezt Írták vissza:
Köszönjük megkeresését, a fejhallgató higiéniai termék melyre sajnos nem vonatkozik az elállás lehetősége.
Amikor vettem valami ASZF szabályt el kellett fogadni hogy megbírjam rendelni és ebben az áll hogy fejhallgatót nem veszenk vissza higiéniai okokból. Amikor rendeltem nem gondoltam volna ekkora gond lesz belőle na m1 akkor innen sem veszek semmit többet.

Ez mekkora hülyeség. Az Alza gond nélkül visszavette az enyémet amikor vissza akartam küldeni. De hát ha te elfogadtad az ÁSZF-t akkor nincs sok lehetőséged

Másképp nem tudtam volna megrendelni

A Cloud II jó. Hogy kifogtál egy hibás darabot, annak az a menete, hogy cserélik/javítják. Ezen kár lovagolni, hogy mi jó helyette.

3 Likes

A Logitech G Pro egyébként nagyon bejött nekem.

Akkor küldd vissza garanciában, csinálják meg/cseréljék.

Szerintem érthető hogy nem vették vissza. Valóban azért a fejhallgató nem egy olyan dolog, amit ha veszel egy gyári újat, és azt kapod amit már más használt (akár 14 napig) akkor szívesen használod utánuk… Én még egy egérnél/billentyűzet esetében sem örülnék, ha az egy, már használt termék lenne. De tényleg a garanciának muszáj élnie. Ha választhatsz hogy javítsák vagy cseréljék, értelem szerűen a cserét válaszd

hát de kb 20 percet volt rajtam de m1 vissza nem akarják venni javítani küldöm vissza mert azt még lehet

Azért majd írd le ide, hogy jó lett-e, kíváncsi vagyok mi lesz a storyból.

Jaja, szintén ^^