MIlyen jó ez konfiguráció?

Ahogy sokszor olvastam itt a fórumon: a build ajánló nem szentírás, de a legjobb ár ártékű, teljesítményű gépek vannak benne, egy csomó hasznos kiegészítővel

Főleg az ilyen gépeknél szar deszkát meg tápot raknak bele

2 Likes

Köszönöm, de tényleg nem szeretnék pc-t összerakni.

LoL

Ahogy mondták, van SZÁMTALAN olyan oldal legyél bárhol a világon ahol megmondod TE mit akarsz bele, ők összerakják, tesztelik is és elküldik neked. Max egy Windows-t raksz rá ha nem akarsz töllük venni egyet sokszor “teljes áron”. Amúgy miért félsz ennyire egy kis tanulástól? Nem atomfizika összerakni egy gépet és még tanulnál valami hasznosat is. Ha olvasni sem tudsz akkoris tudod a videókat követni amik megintcsak bármilyen nyelven megtalálhatóak…valamint eléggé “idiot proof” a mai PC építés…

1 Like

Nem az építéssel van a baj, hanem azzal, hogy nem tudom, hogy milyen alkatrészeket érdemes összeválogatni, mivel nem értek ehez és nem tudom, hogy nekem mi a megfelelő konfig. Valamint az előre összerakott pc-k előnye, hogy az egészre jár egybe garancia és a márkához tartozó szoftverek.

Innen válassz AMD buildet a keretednek megfelelően. De most jobban jársz ha vársz őszig, utána újra ugyanitt.

Az előre építetteket meg felejtsd el. Szoftvereket meg ne is akarj, mindegyikkel csak a gond van. Windows 10 feltesz mindent, csak a vga drivert szedd le magad.

2 Likes

Mármint az a csomó szemét amit az első dolga legyalulni az embernek ahogy kibontja a dobozból…? :sweat_smile:

Az meg, hogy az EGÉSZRE van a garancia ponthogy azellen szól, hogy egészben vegye az ember. Ha megmegy egy GPU akkor még mindíg használhatod az igpu-val ameddig gariban van a main kártya…vagy ha meghal az SSD/HDD akkor kicseréled akár aznap…nemkell legjobb esetben is napokat várni mire visszaviszed, sorrakerül, tesztelik, jóváhagyják a hibát, elküldik az alkatrészt azután várnak akár 14 napot is (jó esetben csak annyit) mire adnak egy új alkatrészt (HA új)…

2 Likes

Neked is köszönöm a választ, de én arra voltam kíváncsi, hogy az Intel i5 9400f és az Nvidia rtx 2060 jó páros-e meg ilyenek. Engem csak az érdekel, hogy a fenti gép hardvere megfelelő-e az általam írt felhasználásra.

De mi meg pont azért írjuk, hogy ne vegyél igy gépet (főleg Intel-t) mert magaddal szursz ki… Hidd el senki nem kiszúrásból próbál jobb alternatívát adni…

2 Likes

De mi a baj az Intel-el? Tudomásom szerint a ThVR srácok is Intelt használnak többnyire, szóval akkor még sem lehet annyira rossz.

Mert ők megengedhetik maguknak azt, hogy ezeket a méregdrága és rossz ár értékű processzotokat megvegyék

1 Like

Hidd el, itt mindenki segíteni akar neked

1 Like

Ha nem érné meg, nem ajánlanánk

De én meg meg tudom szerezni olcsóbbban (megbízható,minőségi boltból) , szóval az ár nem gond (ezt nem felvágásból mondom).

Tudom és ezt értékelem, de nekem másak a szempontjaim, mint a többi felhasználónak. Ezért nem lényeg az ár-érték arány

Egyébként mindenkinek köszönöm, hogy rám fordította az idejét és segített nekem! Tényleg jó érzés, hogy ilyen segítőkészek vagytok!

Ha az alapján akarsz választani, hogy a ThVR-os srácok mit használnak akkor nagyon rossz úton jársz. Rohadtul nem szakértők, csak lelkes amatőrök. Intelnek high end gépeknél van értelme. De már ott sem, mert jön a 10. gen. Tehát, ha 1M feletti gépet akarsz, akkor jó lesz a legbaszóbb 10. gen i9. Nem csak az ár/érték a lényeg. Elolvastam a részletes specifikációt. Se alaplap, se táp, RAM nincs megnevezve. Egy jó tápra 10 év garit kapsz, itt az egész gépre egyet. Nagyon rosszul jársz minden előre épített géppel. Mégha olcsóbban is szerzed be.

Higgy nekünk, ha mindenképp Intel kell várd meg az őszt, és az ajánló alapján rakass össze egy 10. gen Intelt, ami kijön a pénzedből.

5 Likes

Nem az alapján választok, hogy a TheVr- osok mit használnak, csak példának írtam őket. A Build ajánlót ők csinálják?

Nem azt szakértők

1 Like

Ok, csak kérdeztem.