Milyen jövőképes tv-t vegyek a következő konzolgenerációhoz?

Sziasztok, nemsokára tervezek tv-t vásárolni konzolhoz. A model amit eddig kinéztem az egy SAMSUNG QE43Q60RA ami egy 4k hdr képes Qled tv, én ezt találtam eddig a legjobbnak de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Az lenne a kérdésem hogy jó választás-e ez a tv akár majd ps5-höz? Vagy van 200ezer körül jobb választás? kb ebből az összegből melyik tv lenne a legjobb a 2020ban érkező konzolokhoz?

Én igazából várnék amíg lehet. Mivel az új konzolok is támogatják a Freesyncet, ha jól fogynak, egyre több TV gyártó megy majd rá, és ez egy igen hasznos feature lehet, a gyakorlatban sokkal hasznosabb, mint egy gyenge HDR. A 2-3-400 ezres kategóriában igazából a HDR felejtős, marketing plecsninek rajta van, de gyenge teljesítményt adnak, így értelmetlen használni.

3 kedvelés

Köszi a válaszod! Én ugy tudom hogy ez a tv támogatja a freesync et vagy ebből a szériából csak az 55” os felettiek ezt nem tudom pontosan de nyilván azt venném amiben benne van mert szerintem is elég fontos technologia konzol szempontjából. De lehet tényleg az lesz a megoldás hogy megvárom amíg kijönnek az új konzolok

Túl korai még.

Ha ez igaz, akkor minitort kell venni, ha nem akar valaki még a PS5 megjelenése után is éveket várni.

A legtöbben mindig TV-n fognak játszani konzollal, aki meg akar, most is vehet monitort. Xbox One is tudja a Freesyncet, a Sony valamiért a PS4-nél nem foglalkozott vele, pedig a hardver ott is tudja, csak nem fejlesztették le a drivert hozzá.

Új generációban mindkettőben alap lesz.