Milyen napod volt?

Sziasztok!

Szíves elnézéseteket kérem, hogy ez a topic meglehetősen eltér a megszokottaktól, továbbá nem tartalmaz híreket, eseményeket. Csak gondoltam megkérdezem, hogy milyen napotok volt? :slight_smile:

Dzsorni #WeAreTheVR

32 Likes

Jól telt. Neked is kellemeset! Szép estét!

3 Likes

@Dzsorni Minden elismerésem! :slight_smile: Már feldobtad a napom, legalábbis ami maradt még belőle! :slight_smile:

Köszönöm, harcosan, de jól. :slight_smile:

Remélem a tiéd kellemes volt! :slight_smile:
Viszont kívánom! :slight_smile: További szép estét! :slight_smile:

3 Likes

Szia @airlady,
Örülök, hogy jól telt Neked, és köszönöm a jókívánságot, valamint hogy írtál. :slight_smile:

Szia @anon41338600,
Nagyon kedves vagy, és örülök, hogy feldobhattam a napod hátralevő részét. :slight_smile:
Szabad esetleg tudni, hogy miért volt harcos? Esetleg sok volt a meló? :slight_smile:
Nagyon szépen köszönöm! :slight_smile:

2 Likes

Jelen pillanatban még pár vizsgával apszolválok, és kaptunk egy meglepetés vizsgaidőszakot (3 nap), így tegnap egy nagyon intenzív vizsgázásról szólt. :slight_smile: Teljes munkaidős meló most nincs, mivel be szeretném fejezni az egyetemet. Ez pl tanítás mellett nehéz (főleg, hogy nálunk minden iskolában a fizikatanárok 100+ %-al tanítanak), mivel a munkaidő végére agyilag lemerítenek. :confused: De amint megvan a diploma, már sokkal könnyebben válogathatok a munkahelyek között. A hiányszakma előnye. :stuck_out_tongue: (Bocsi, a fölöslegesen hosszú kifejtés miatt.)

1 Like

Nekem egész jól telt a mai napom.
Voltam a nagyszüleimnél délelőtt a nővéremmel és az idősebbik bátyámmal, mert megkértek minket, hogy jöjjünk át takarítani lenn a kertjükben (egy vödör almát és egy vödör paradicsomot szedtünk össze, s a paradicsombokrokat kitéptük a helyükről, meg kinn a kapu előtt gazoltunk és söpörtünk).
Meg anyámmal az előbb ettünk 2-2 tányér tejbegrízt.
Bár abból rossz ez a nap, hogy megtudtam, hogy a nagyszüleimnek mi bajuk van (inkább nem is írom, hogy mi, mert nem akarom sajnáltatni se magam, se az ő helyzetüket, meg alapból is). :’(

2 Likes

Sajnálom, hogy a helyzet amiben vagy így rád nyomja a jegyét. :confused: De fel a fejjel, az, hogy megcsináltál valamit, amit nekik kellett volna, vagy bárki másnak, azzal kicsit szebbé tetted a napjukat. :slight_smile: És ez a fontos. :slight_smile:

3 Likes

Igaz, meg legalább az idő alatt is csináltam valami hasznosat (+ ugye segítettem, hasznomat is lelték) és nem csak punnyadtam a szobának nevezett szamárfészekben.

1 Like

Fú, így már megértem @anon41338600… És mennyire nehezek a vizsgák? Lesz időd a többire felkészülni, így hogy meglepetésként kaptátok őket? Illetve, elnézésedet kérem, de a bejegyzésed második részét nem értem kristálytisztán. Tehát hogy írod, hogy “pl tanítás mellett nehéz”; tehát ez azt jelenti, hogy régebben teljes munkaidőben tanítottál az egyetem mellett? Illetve jelenleg is tanárnak készülsz, és ez ezért hiányszakma? (Bocsi, ha teljesen másról van szó, csak nem értem teljesen)

@kutalakitti nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad a napodat velünk! És azt is köszönöm, hogy az örömteli és a nem örömteli eseményeket is megosztottad, mert igazából ezért is hoztam létre ezt a topicot, hogy olyan dolgokat is megtudjunk osztani egymással, amiket lehet, hogy másokkal nem igazán osztanánk meg.

1 Like

Lakodalom juuheej hej
Szerencsére nem az enyém

3 Likes

Szerintem nagyon jó kis téma!

Témára térve : pörgős, fárasztó!

1 Like

Hát a kérdésre válaszolva…nem volt túl fárasztó, mint ahogy az elmúlt 2 nap sem, mivel ágynyugalomra parancsoltak :sweat_smile: Az utóbbi időben kicsit túltoltam a melót, ennek hatására csütörtökön csöppecskét megfeküdtem​:confused:. Mentő, kórház, doki, infúzió, bogyók, lebaszás… Azóta itthon, de most már unom a pihenést. Millió dolgom lenne, de őriznek a családtagok :joy::persevere::triumph:#szabadítsátokkikatát :joy::joy::joy::joy:

3 Likes

Gyógyulok :smiley:

1 Like

Szia @bojtos94,
Szuper! :slight_smile: És szabad tudni esetleg, hogy milyen volt a lakodalom? Vagy netán még mindig tart? :slight_smile:

Szia @szikla85,
Nagyon szépen köszönöm! :slight_smile: Továbbá azt is, hogy megosztottad a napodat velünk! :slight_smile: Megkérdezhetem esetleg, hogy miért volt pörgős és fárasztó napod? Esetleg a munka miatt? :slight_smile:

Szia @kyrakatie,
Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad a napodat velünk! :slight_smile: Bízom benne, hogy néhány ninjon a segítségedre siet majd, hogy kiszabadítson végül :slight_smile:

Szia @frageout,
Köszönöm, hogy megosztottad a napodat, és jobbulást kívánok! :slight_smile:

2 Likes

Köszi :smiley:

1 Like

@Dzsorni : így van munka miatt. Kereskedelemben dolgozok, azon belül pénztáros a Tesco-ban ( nem hallom az “őszinte részvétemet” :smiley: )

Igazából nem lenne fárasztó, ha nem három felé kellene szakadnom… gondolok itt arra, hogy másnak besegítsek, haladjak azzal is ami az esti projektjeim, s közben kassza… s ezzel együtt pörgős is

1 Like

Ha már így most találtam rá a topicra akkor “röviden” leírom a hétvégém :smiley: péntek este voltam egy kisebb házibuliba, jó volt nagyon :smiley: szombaton leginkább a péntek estét pihentem ki + barátnőmet fuvaroztam dolgozni meg haza :slight_smile: vasárnap az kegyetlen volt, mivel én is kereskedelemben dolgozom, így megértelek @szikla85 , meg volt őrülve mindenki, de túléltük :smiley: ma pedig folytatom a pihenést, meg kicsit rendet rakok otthon :smiley:
nagyjából ennyi, örülök a topicnak :smiley:

1 Like

@Dzsorni
Alkoholal átitatott és érdekes most elöször voltam olyan lakodalomban ahol nöi vöfény volt

1 Like

@huNovi : s ehhez hozzá jön az is, hogy melóhely szervezett 1 tanfolyamot, s csütörtökön lesz az első vizsgám, s ma is tanultam illetve készültem rá.

1 Like

na az király, nálunk is szoktak tanfolyamokat indítani :smiley: sok sikert hozzá!

1 Like