Milyen okosórát vegyek?

Sziasztok!
Szeretnék venni egy okosórát magamnak. Először egy Oneplus watch Cobalt limited edition lett volna, de a visszajelzések nagyon elbizonytalanítottak.
Arra az esetre keresnék egy olyan okosórát, aminek jó az üzemideje (jó lenne legalább 1 hetes üzemideje)zenét lehet rajta váltani, hallgatni tws fülhallgatóval,és a pulzust is tudja mérni (sporthoz), Always-On Display is jó lenne (vagy legalább csukló emelésre mutassa az időt, hogy utazás közben ne kelljen mindig elővennem a telefont). Ezek a legfőbb kritériumok az okosórával szemben 60-70k körül nézelődök.
Eddig a Samsung galaxy watch active 2-t néztem, de azt hallottam/olvastam 1-2nap az üzemideje.
A Oneplus watch mellett az akksija szól meg a limitált kiadás gyönyörűsége.
Milyen órák felelnek meg az általam elvárt kritériumoknak?
Esetleg kockáztassam meg a Oneplus watch vételét, késöbbi szoftveres javítások miatt hátha legalább nagyjából jóvá teheti?

ez a kérdés kb itt el is halt. Kb 2 napot bírnak egy töltéssel, ha hozzájuk sem nyúlsz.

Pedig én ezt ajánlanám. Nekem a sima watch van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Az üzemidő meg mindenhol ennyi lesz.

1 kedvelés

Azért reménykedtem, hátha vannak 1 hetes üzemidejű okosórák. Azért köszi.

Minel kevesebb dologra akarod hasznalni, annal tovabb birjak, csak akkor meg ugye ertelmet veszti az okos ora… :sweat_smile:

1 kedvelés

Nekem egy faék egyszerű Amazfit Neo-m van. Az adaptív pulzus méréssel legutóbb elment kicsit több mint egy hónapot és még volt benne 5% delej.

Idő, stopper, ébresztő, időjárás, stb van rajt. Értesítéseknél kiírja mi az, de e-mailt nem fogsz rajt olvasni és hasonlók.

Szarul nyolcvanas évek kvarcóra design némi modern technikával turbósítva. Én szeretem. :slight_smile:

4 kedvelés

IGEN, IGEN és IGEN! Az enyém a napokban fog megérkezni! Amint megláttam, instant szerelem! :star_struck: Gyerekkorom Casio óráit juttatta eszembe! :pleading_face:

1 kedvelés

Jól gondold meg, hogy veszel e okosórát erre csak ezt tudom mondani.
Én is ki adtam pénzt, majdnem 100000 Ft-ot egy okosórára. (Samsung gear)
Előtte nem nagyon hordtam órát.
És ez is azért volt felesleges kiadás mert ez sem hordom.
Itt porosodik a szekrényben.
Így én azt tanácsolom, hogy csak akkor vegyél okosórát, hogyha egyébként is hordasz a karodon valamit.

3 kedvelés

a huawei watch gt első és mádodik szériája röhögve kibírja egy töltéssel az egy hetet. és ár érték arányban is elég jók. samsung órák gyorsak jobb proci van bennük így gyorsabban merülnek. huawei takarékos procit rakott az órákba , jó az üzemidő csak nem olyan gyorsan reagál a dolgokra mint kellene. nem olyan fluid az irányítás. itt kell mérlegeni hogy az üzemidő vagy a fluid irányítás a fontos.

1 kedvelés

Én 15 ezerért, használtan vettem egy Galaxy Watch 46mm esim-et. De velem pont az ellenkezője történt mint @lengyelb -vel.
Előtte sosem hordtam órát. Viszont azóta mindig rajtam van. A múlthéten pl. biciklivel mentem haza melóból, mikor hívott a futár. Fel vettem az órámmal, a Galaxy Buds Live fülesemmel beszéltem a futárral. Aztán haza telefonáltam, hogy jön a futár. Eközben csak lassítanom kellett amíg piszkáltam az órát.
Egyébként 2 évesen vettem, most lesz 3 és átlagosan 3 napot bír. Az edzések nagyon le tudják szívni, főleg ha esim módba arról megy a spotify is.
Az újonnani árán nem vettem volna meg. Ennek ugyan nem működött az egyik gombja, de könnyen megjavítottam.

4 kedvelés

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, lehet hogy egy Samsung Galaxy watch active 2 lesz, de még megnézem azt a Huawei watch gt2-t.

1 kedvelés

Szia, 1 éve használok egy Huawei watch gt2-t. Csak pozitívan tudok nyilatkozni, 7-8 napot bír egy töltéssel, napközben folyamatosan rajtam van mér pulzust/lépést/véroxigént amit szeretnél, kb 50 rugóért már lehet kapni, plusz extra ,hogy én Iphone X-el használom és nekem szinkronizál vele, illetve airpodsal szoktam vele futni azt is felismeri. Nekem ez azért volt plusz mert az apple órák kevésbé tetszenek ennek a Huaweinek azért óra “formája” van. :slight_smile:

2 kedvelés

ha valóban okos ÓRÁT akarsz egyetlen van ami többet bír pár napnál, de ez már hónapok óta “sold out” : PowerWatch

azonban amit leírtál azt lényegében tudja egy 15k körüli okos KARKÖTŐ és azok valóban elmennek heteket egy töltéssel … órát mutatja, zenét váltja, értesítések látszanak, van ami még véroxigént is mér … ha csak nem akarod előkapkodni a telót a zsebedből akkor ne óra kategóriában nézelődj szerintem

Köszönöm mindenkinek a válaszát. Végül egy Samsung galaxy watch active 2 órát vettem.

3 kedvelés