Milyen telefont válasszak?


#1

Szóval telefonvásárlás előtt vagyok, jelenleg egy A5 2016-osom van ami már kezdi megadni magát és elég elavult… Szóval be szeretnék ruházni egy komolyabb készülékre csak nem tudok dönteni milyen telefon lenne a megfelelő? Már hetek óta nézem a teszteket és a toplistákat, hogy ki mit mond de egyszerűen annyi kompromisszum jár mindegyik telefonnal (még ilyen magas akár csúcskategóriáknál is amit nem gondoltam volna)
Szóval először egy Note 9 et akartam, főleg mivel most jön a 10 és akkor kicsit lejjebb megy az ára aztán elmentem a Médiába nyomkodtam és annyira nem éreztem jónak… Kicsit már elavultnak éreztem és az S pent sem meg a funkcióit amint a PC ként használás ne tudnám kihasználni, röviden nem nekem való. Ott ki volt még állítva az S10+ ami hasonló árkategória (amúgy árukeresőn nézegetek mindig ott a legolcsóbb 210 körül van) és az meg tettszett de miután itthon utánajártam rájöttem nagyon sok baj van vele… Nincs Iris scanner tehát egy fotóval is fel lehet oldani vagy ha nincs nyitva a szemem a telefont, a front kamera hiába 2 nem annyira szép képe van, értesítési LED sincs stb. Mert én filmezek telón és a kamera lyuk is kicsit fura lehet vagy nem tudom, lehet hozzá lehet szokni… Játékokkal ritkábban játszom, inkább netezés, böngészés, sok fotózás, android rendszer mindenképpen.
Szóval nem tudom milyen telefont válasszak… Szeretném hosszabb távra de valahogy lehetetlennek érzem, hogy ezeket a telefonokat huzamosabb ideig használjam… Note 10 en gondolkoztam de engem nem vett meg :confused: Az S11 meg még nagyon messze de ha az végre valami újat mutat akkor lehet felupgradelem rá…


#2

Elolvastam amit írtál. Mire szeretnéd használni a telefont? Mennyit szeretnél rá költeni? Van e olyan márka amit kedvelsz stb
Pl én idáig iPhone volt most méh Huawei van tod mindenkinek vannak igényei és az alá nem nagyon szeretne menni neked is biztos van.


#3

Írtam nagyjából mire szeretném használni… És ez kb amennyit szeretnék költeni rá ez a 200 környéke S10±t is vennék csak sok a negatívum pl még a magas feloldó gomb is… Samsungot szeretem utolsó 3 telom is az volt.
Huaweit most a botrány miatt offolnám + Iphone soha nem tetszett :confused: Ezért is írtam android


#4

A Huawei botránynak már vége én kapom a frissiteseket rendesen. Én alapból nem adok 200ezret egy telefont. Nézz meg a xiaomi kínálatát is a tech2 YouTube csatin nézd meg a teszteket hátha találsz valami szemre valót.


#5

Én Pl üzem időre megyek filmezek rajta játszok a kamera annyira engem nem érdekel mi van benne nekem egy Mate 20 lite m van