Minimális kedvezmény a TheVR shopban

Sziasztok! :slight_smile:

Nekem is lenne egy ötletem a péz felhasználásával kapcsolatban!
Arra gondoltam, hogy nagyon nagy mennyiségű péz-t fel lehetne váltani mondjuk 5%-os kedvezményre a VR shop-ban.
Lehet, hogy butaság, de gondoltam felvetem ötletként!
További szép estét mindenkinek! :slight_smile:

A PÉZ rendszere a Giveaway esetén lesz felhasználva, de ennek a módja még szervezés alatt áll. Giveaway esetén így a nézők a PÉZ-üket felhasználva jelentkezhetnek majd nyereményjátékokra. Hogy a nyeremény pontosan mi, az a felajánlásoktól függ majd.
Nyereményeket, kedvezményeket és egyéb juttatásokat nézők nem kapnak, csak jelentkezhetnek majd egy sorsolásra például.

A PÉZ még mindig csupán egy mutatószám, hogy mennyi live stream-et nézel. Értéke így nincs.

3 kedvelés

Viszont így sajnos elvágják azokat a nézőket a jelentkezéstől, akiknek nincs lehetőségük live streamet nézni a munkájuk vagy egyéb teendőjük miatt.

Anno a Mass Effect streamben emlékszem hasonló jellegű sorsolásra, mert ott is PÉZ-ből kellett vásárolni, hogy bekerülj a sorsolásba (és minél több olyan ticketet vagy mit vettél, annál nagyobb eséllyel sorsoltak ki azt hiszem), de pl. nekem esélyem sem volt rá a minimális számommal, mert sosem értem/érek haza hétköznap mikor streamelnek (az utóbbi időben néha látom Janit este PUBG-zni, de az meg nem az én asztalom). Mindig utólag nézem vissza az adást. Azért meg nem jár semmi. Persze túléltem, hisz alapvetően nem a nyereményjátékért néztem őket. Csak szimplán szeretem a nyereményjátékokat. :smiley:

Erre lehet valamilyen megoldást találni? Illetve a Giveaway-re való jelentkezés és sorsolás csak élő streamben lehetséges? Vagy ilyen pár napos átfutási idővel fognak rendelkezni és pl facebook-on teszik közzé a nyerrtes nevét?

Ugyan írtad, hogy még szervezés alatt áll a dolog, de nekem pl ezek voltak így az első kérdések, amik az eszembe jutottak.

Játékokat kapnak kisorsolásra, néha nézőktől is. Nézőktől a nézőknek, ami egy gesztus, ez sem lenne kötelező. Emellett vannak játékok amiket a kiadótól kapnak esetleg kisorsolásra. Ezek LIVE alatt kerülnek kisorsolásra, előre be nem jelentett időpontban, hiszen akkor megjelenne érte mindenki. Mi még mindig “csak” NÉZŐK vagyunk, ezért elvárni bármilyen ajándékot nem lehet. A nézőnek értéket maga az adás képvisel és egyéb értéket érte elvárni nem hiszem, hogy kell. Néha potyog egykét loot és aki ott van abban a pillanatban, annak esélye van megnyerni, ennyi.

OFFLINE giveaway-ek nem hiszem, hogy lennének.

Jelenleg pedig a felajánlások rendszerét akarja Jani kidolgozni, mert jelenleg csak donate-ben lehet kódot ajánlani.

3 kedvelés

@VizesNinjonKovacs zárd le kérlek, rájöttem, hogy hülyeség. @lengyelb azt hittem, hogy a shopban kapható termékek megvásárlásával támogatjuk őket, nem tudtam hogy nem. Bocsi.

Valamilyen szinten támogatod. :slight_smile: