Minimalista Mechanikus Billentyűzet Vadászat!

Üdv Mindenki! :smiley:

Szeretném a már elég régi, ütott kopott membrános billentyűzetemet lecserélni, és egy mechanikus billentyűzetet vásárolni.
Azonban arra lettem figyelmes, hogy az olcsóbb billentyűzetet kínáló márkák szinte mindegyike ráment mostanában erre a látványos, de számomra nem túl megnyerő futurisztikus dizájnra.
Ami kissé minimalista lenne, az pedig árban az egekbe szökik különböző dolgok miatt.
Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e ajánlani megfizethető árú brown switch-es, avagy ahhoz hasonló minimalista dizájnú billentyűzetet? :smiley:
A Numerikus Pad, csak úgy mint a Makró gombok… opcionális. :smiley:

Árkategóriát azért írhattál volna :smiley: (bár gondolom ha eddig membránossal toltad akkor nem egyből 70K-ért szeretnél venni mechanikusat)

Ízlés kérdése kinek mi a futurisztikus, ez szerintem dizájnba teljesen korrekt, nem túl hivalkodó és rohadt masszív is. Vess rá egy pillantást:

1 Like

Igaz RGB-s, de kikapcsolod, egyébként meg olcsó:

1 Like

Köszi. :smile: Ahogy elnézem tényleg eléggé masszívnak tűnik.
Árat valóban nem írtam, viszont fejben nagyjából maximum 30k-ra lőttem be, szóval még etéren is jól beletaláltál. :smiley:
Btw: Az ízlésed kiváló.

Köszi :smile: Szerintem 30K alatt egyik legjobb vétel, főleg ha bejön ez a fajta formavilág.
Esetleg ezt a videót nézd meg vásárlás előtt, a srác megmutatja az összes világítási módot, meg megnézheted közelebbről is, minden szemszögből. Ja és vásárlásnál majd figyelj oda, hogy barna switches legyen, mert CK550-ből létezik kék switches is. :wink:

1 Like