TheVR Fórum

Minőségi Gamer Headset

Sziasztok :smiley: Szeretnek venni egy normalis gaming headsetet, mert a jelenlegi egy gagyi sz.r.
18-28.000 Forint kozott keresek :
-Only USB-A / 2 kulon 3.5mm jack a mikrofonnak es a fejhallgato resznek
-7.1
-Nem akarom, hogy… Hat… Mas is hallja azt, amit en, mert a “fulszivascs” nem valami normalis anyagbol van.
Trust 23310 GXT 414 Zamak-on gondolkozom. Akinek van/volt, “bevalt” ?

szia, ez lesz a te embered.

Igaz 7.1 nincs benne, de ezt egyébként is elengedném a helyedben, csak parasztvakítás. Sokkal többre mész egy minőségi stereoval.

6 Likes

Ezekhez adnak szövet párnát is vagy csak bőr párnával elérhető? Mert már érik nekem is a fejhallgató vásárlás csak nekem sokkal kényelmesebb a szövet párna.

CoolerMaster MH751 a legjobb, Sennheiser GSP 300 is egész jó.

Ezt ugye viccnek szántad?
egy 1500 forintos kínaiboltos füles ugyanazt tudja. Max mikrofon nélkül.

3 Likes

Nem, sőt, nem is nagyon lehet kapni closed back headsetből jobbat, bármelyik árkategóriában.

Pedig nem nez ki olyan gagyin. Persze nem az a lenyeg hogy nez ki, hanem hogy ne legyen egy noname sz.r, ami 3 napon belul elromlik.

1 Like

Ugye csak viccelsz? Azért egy Sennheiser/EPOS-t ne hasonlítgassunk már egy Cooler Master-hez… Attól, hogy neked jó, elég, az színtiszta magánvélemény.

Szóval mondjuk egy EPOS GSP 601, egy SteelSeries Arctis Pro, egy Logitech G Pro X Gaming rosszabb, mint a CM MH751… oké. :sweat_smile:

2 Likes

:laughing: Ez jó :smiley: és, ahogy a felette lévő töröltben fogalmaztál: nem. Nem vagyok eltévedve.

2 Likes

Ilyenem volt nekem is, a hangzása tényleg jó, csak a fülkupak és a zsanér illesztési pontját erősítenék meg majd valamikor, hogy ne törjön el idővel a normál használattól.

Akkor azt sem kell venni, köszi a tájékoztatást mindenki nevében.

2 Likes

Tulajdonképpen igen, persze ez csak azért van, mert annak a headset-nek nem sok köze van a CoolerMaster-hez. Az a headset egy Takstar pro 82 egy mikrofonnal, illetve kicsit nagyobb hangtérrel.

Semmiség. Annyit hozzátennék, hogy az enyém 1 év és pár hét után tört el a jobb fülkupak műanyaga ott, ahol a fém zsanérral össze van szerelve, valahogy így, mint a reddites posztban. Visszavittem az Aqua-hoz, hogy ha lehet, garanciában javítsák vagy cseréljék ki. Három hónap után szó nélkül kérték a számlaszámom, hogy visszautalják az árát. Abból vettem egy Corsair Virtuoso RGB Wireless SE-t - a hangminősége hasonló az Arctis Pro-éhoz, de masszív fémzsanérja van (végre) , bár az alaphangzása lehetne jobb, de iCUE-ban elég jó hangásra be lehet állítani (kár, hogy nem lehet equalizer beállítást menteni rá).

1 Like

No, akkor igazán korrektek voltak, bár nem “túl gyorsak”. Szerencsére engem nem érint a mechanikai hiba (vélhetőleg/remélhetőleg), mert Sennheiser GSP 600-at használok jelenleg /FiiO K3-al/, az pedig közelebb áll egy tankhoz, mint egy fejeshez. :smiley:

Értelemszerű, hogy minden nem kifejezetten periféria gyártó valamilyen kínai eszközt licenszel (vagy nem, csak másolja) és a saját égisze alatt forgalmazza. Ettől függetlenül komolyan gondolod, hogy jobb a Takstar/CM, mint amiket felsoroltam?

Igen, komolyan, a gsp 600 az egyetlen a listáról ami esetleg jobban versenybe szállhat vele hangzás téren, kényelmi szempontokban viszont igencsak elmarad, a többinek pedig csak lényegesen rosszabb a hangminősége.

Alaposabban megnéztem, azért van különbség a Takstar és CM között specifikációban, csak külsőre egyformák majdnem, de nem azonos meghajtókat használnak.
Egyébként már majdnem rendeltem egyet, de előtte azért kérdeznék:
Személyesen hallottad a GSP 600-at? Mivel volt meghajtva? Ill., a CM-et te mivel hajtod meg? Ill. hol tudtad kipróbálni mindet?

1 Like

Először is, ugyan azokat a drivereket használja, csak a tuning egy kicsit más, nincs bass kapcsoló és nagyobb a tér a driverek mögött, emiatt nagyobb a hangtér.

Használtam mind két headset-et, a GSP 600 az nem saját volt, hanem haveré.

Schiit Magni + Modi stack-et használok erősítő + dac gyanánt.

Bocsi a fogalmazásért, nem igazán vagyok hozzászokva a magyar szavakhoz amikor headsetekről beszélek, szóval ha bármi nem volt érthető, nyugodtan kérdezz.

A dokumentációkban az impedancia és frekvencia érzékenység is eltérő, de igazából mindegy, ez nem az a kategória ahol számítana, a többit amit felsoroltál azt tudom.

Minden esetre beszerzek egyet, mert kíváncsi lettem. A hangminőségről pedig nem vitázunk, mindenkinek más a hallása, más ami a számára kellemes/elég/etc.

saját

Ezt azért javítom, mert ha jól értem, akkor nem Magyarországon élő magyar vagy.

Szerintem egy próbát mindenképp megér, elégedett leszel vele.