Minőségi youtube csatornák gyűjtőhelye


#1

Úgy gondoltam, kéne egy gyűjtőhely az olyan youtube tartalomgyártóknak (a.k.a. csatornáknak), akik még a minőséget szeretnék képviselni, és nem a dollárokat látják minden videó feltöltése előtt.
Sajnos az ilyenekre már szinte vadászni kell, ezért segítsünk egymásnak megspórolni némi időt azzal, hogy megosztunk egymással szórakoztató tartalmakat.

Hogy tartsunk egy szintet, az alábbi kritériumoknak feleljen meg a csatorna:

  • Legalább átlag heti 1db videófeltöltés.
  • Közepesen ismert csatorna legyen: magyarnál 10.000-50.000 feliratkozó, angolnál 50.000-500.000.
  • Ne visítson állandóan, mint a fába szorult féreg.
  • Tudjon beszélni.
  • Ne marhaságokat beszéljen.
  • Az indokolatlan káromkodást hanyagoljuk.
  • A videók legyenek igényesen megvágva, elejétől a végéig legyen izgalmas és szórakoztató a tartalom.
  • Facecam-et lehetőleg hanyagoljuk. Már amennyiben gameplayről van szó.

Annyiban még segítsük egymást, hogy a linkelt csatorna fölé pár szóban írjuk le a tematikáját.


#2

Gyorsan kezdem is a sort:

Gameplay, battle royale, pubg


#3

#4

Bennem megfogalmazódott egy olyan kérdés így végig olvasva a minőségi youtube csatorna kritériumait, hogy a Facecam miért is “nem minőségi”? :smiley:


#5

Ehhez a témához fűződő topic-ok.#6

@randall131 ha már a színészeket emlegetted Varga Gábor (szinkronszínész):


#7

Mert többnyire nem színészek csinálják a videókat, és emiatt gagyi hatása lesz az egésznek, ráadásul elvonja a figyelmet a lényegről. No meg gyerekes hatású, a legtöbb esetben csak annyira jó, hogy a 15 évesek kiprintscreeneljék a megállított videókból és idétlen szöveget írjanak mellé. De ott a kiskapu, a “lehetőleg”.


#8

Nem úgy lenne értelme hogy legalább közösen, vagy ha az nem megy akkor magunktól állítsunk fel kritériumokat arra hogy mi “minőségi” vagy feltétlen meg kell felelni a tiednek?

A fenébe Pistiék csatornáját akartam linkelni de akkor ők kiestek ez alapján


#9

Íme egy csatorna azoknak, akik nem tudják mi az az Elite Dangerous, de szeretnék megtudni. Ha tényleg kapó vagy a stílusra, akkor ObsidianAnt meg fog győzni róla, hogy neked váló játék (ahogy velem is tette).

Főleg Elite Dangeroussal foglalkozik, készített jópár tutorial-t és segítséget, mivel ezekre igen nagy szüksége van a játéknak. Hetente szokott hozni híreket a játék jelenlegi állásáról (hogy áll a fejlesztés, közelgő tartalom spekulálgatások, egyéb hírek a community-ről) valamint a játékvilág sztorijáról is szokott ismertetőket készíteni. Időnként tölt fel kommentált és vágott játékmeneteket.

Nem csak Elite-el játszik, néha felkerül egy-két gameplay House of the Dying Sun-ról, vagy Everspace-ről is. Régebben No Man’s Sky-al is próbálkozott.

Lágy, megfontolt hangja és brit angolos kiejtése pihentetően hat egy fáradt nap végén :smiley:


#10

Pistiék egy jó ideje csak elvétve csinálnak minőségi videókat (már ha egyáltalán vannak még videók). Egyben felhánnyák a streameket oszt’ nösze paraszt, nézzed.
Meg nekem valahogy nem hiányoznak az ilyenek:

Én ilyeneket már nem akarok látni. 3 éve vicces volt, de ma már nem akarok visítozó malacokat nézni abban a kevés szabadidőmben, ami megmaradt. Egynek jó volt, de ha erőltetik, akkor már kínos. Lehet inkább át kéne neveznem a topik címét “Youtube csatornák a 20+ korosztálynak”-ra.


#11

BoredGamernek van hasonló, csak Star Citizennel.


#12

Hali! Nekem kikapcsolódást jelent például az ha új infókat kapok a nagyvilágból. :smiley: Ezek jó minőségű ism. terjesztő csatornák. Arnold egy szrencsétlen aki heti egyszer teszi kockára az életét kb 1-2 percig a tudományért.

A Zállatorvos pedig lektorált tartalmat közvetít állatokról, problémákról embereknek.


#13

Szerintem kicsit relatív,kinek mi számít minőségi tartalomnak.Tudok olyat,aki csak havonta-két havonta tölt fel videót,de akkor kb-6-8at egyszerre(valami végigjátszás),tudok olyat is,akinek csak 8k feliratkozója van,de rettentően minőségi videókat gyárt,nem csak technikailag,de tartalomügyileg is.Ezek számomra mind minőségi YT csatornák,de a Te kritériumodnak nem felel meg sajnos(no offense),ezért csak egyvalakit írok ide: SenshiInoue
Magyar,végigjátszások,főleg horror,és posztapokaliptikus,nem feltétlen AAA+,és legújabb játékok,pl:összes Resident Evil,összes Metro,összes Silent Hill,Bioschock…stb
Sokminden nincs vágva a videókon,mert nincs mit kivágni,rettentően jól meséli játék közben a történetet,mellékszálakat,karaktereket,nincs erőltetett poénkodás,felesleges játékmenet,ritkán káromkodik.


#14

És mi a helyzet FreddyD-vel? Igaz, nem csinál napi 80+ videót, technikailag nem 4k 120fps, de mégis sokkal jobb, mint egy “halom jútúber” (nem sértés). Szerintem a Rossz PC Játékok Sorozattal be is mutattam :smiley:


Quality over quanity


#15

PUBG, BF1, vagy más újdonságok, angol, 2 mil. feliratkozó, facecam nélkül,:


#16

Must follow youtube csatorna:


Nézzetek rá, biztos találtok olyan videót, ami érdekelhet titeket és nem fogtok csalódni.


#17

Geeeez srácok… Én a srácokat se tudom naprakészen követni nemhogy más videosokat is nézzek xd :stuck_out_tongue:


#18

A srácokat már rég nem követem. :smiley: Az átlag ember számára lehetetlen követni. :smiley:
Nézek inkább rövid, és tömör videókat, amik hasznosabbak, mint a gaming tartalom. :smiley:


#19

Nyilván ha beugrik valami és érdekel akkor nézek én is… De nem izgat hogy kitől… Csak az adott dolog érdekel.


#20

2 kedvenc csatornám, akit érdekel az űrkutatás/scifi-k valóság alapja azoknak mindenképp ajánlom:

Ő pedig fegyverekkel foglalkozik (kardok, csatabárdok, buzogányok stb), néha arról is beszél mennyire reális egy egy játék harcrendszere (pl For Honor)