Minőségi youtube csatornák gyűjtőhelye


#27

Elkezdtem követni a csatornád. Utazok én is veletek. :smiley: Egyébként ha nem sértlek meg vele, egy új logó rád férne. :stuck_out_tongue:


#28

Sziasztok kezdő youtubos vagyok, de szeretnék minél igényesebb videókat gyártani. Van egy másik csatorna a nevemmel, de az nem én vagyok ha látjátok itt fórumon… https://youtu.be/zrM81rCMvsg


#29

Köszi :smiley:
Tervezem jövőre az arculat frissítést, addig azonban marad még ez :slight_smile:


#30

Sziasztok, az ember akit en írok az nem más mint BulletBarry. Amerikai youtuberek, értelmesen beszél
és ami legjobban tetszik nekem benne az, hogy objektíven beszél nem befolyásolja a a saját véleménye.
Fellép a fanboy-izmus ellen, és kimondja, ha egy cég ilyet tesz vele amit a vásárló nem erdemel.
Nagyon igényes videókat gyart.


#31

Sziasztok.
Az első akit választottam Raventric lenne, Paladins videókat szokott készíteni igényes vágásokkal.

A következő Clicky Crisp, imádom a videóit elképesztően jól vág. (CS:GO)

A harmadik, az utolsó pedig Paul Street. Természetfeletti jelenségekről, teóriákról, rejtélyekről készít videókat.


#32

Sziasztok!
Ismeritek az Éjjeli Vakond csatornát?
Igaz, nem felel meg az első két feltételnek, de megérdemelné.:+1:
Általában retro review-okat csinál, de néha becsúszik pár indie cím is. Nagyon igényesen vágott, jól összerakott tartalmak. Ha nem is érdekelnek a retro gamek, akkor is jót lehet rajta szórakozni. :slight_smile:


#33

Én is nagyon bírom a srácot! Igazán igényes videókat csinál. Érdemes követni.


#34

(https://www.youtube.com/playlist?list=PLYLO2tytittmH5wV9S1CkH5aAoBpFeZWU)

Csak most kezdte, de nagyon jó. Filmes dolgokat tanít. Érdekes, jól beszél, szórakoztató. Érdemes megnézni!


#35

RetroShock!
“Régi Retro Filmek parodizálása, humoros összefoglalók KenytheOne tolmácsolásában”
Szerintem az egyik legjobb magyar YT csatorna, rajta pedig mindőségi videókkal :smiley:


#36

Imádom Keny munkásságát!


#37

#38

Van egy újabb csatorna, aki ilyen feltörekvő jellegben van egyelőre, de nagyon igényes tartalmakat tol, és szerintem sokan közületek biztos ismeri.

Rafanir


#39

Büszkén mutatom be a munkahelyem első live-project-jét! :smiley:

Elindul a Nébih élő online valóságshow-ja

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) újabb innovatív, ismeretterjesztő, szemléletformáló projektet indít. Ma délután 4 órakor kezdődik az első, élő stream-es valóságshow, „Túlélő tojások” címmel. A program célja, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára, többek között – közeledve az ünnepekhez – arra, hogy senki ne ajándékozzon élő állatot.

A „Túlélő tojások” az első olyan valóságshow, melynek főszereplői állatok, nevezetesen csirkék, vagyis kezdetben tojások.

Beköltöző show

Az élő közvetítés március 27-én délután 4 órakor indul a beköltözéssel. Ekkor a Nébih szakemberei nyolc ellenőrzött, megfelelően előkészített, több különböző fajtájú, de azonos kelési feltételeket igénylő tyúk tojásait helyezik egy automata keltetőbe, és beállítják a keltetéshez szükséges ideális körülményeket, a hőfokot és a páratartalmat.

A show

A keltetés március 28-án hajnali 3-kor kezdődik, melynek folyamatát az érdeklődők napi 24 órában, élőben követhetik a Nébih YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/nebihvideok), illetve a hivatal népszerű kampányai közül a Szabad a gazdi és az Ételt csak okosan! weboldalán.

A keltető berendezés önműködő, így a tojások forgatása nem igényel emberi beavatkozást, ugyanakkor minden nap sor kerül a tojások ellenőrzésére, időnkénti átvilágítására. A stream folyamán a Nébih állatorvos és állattenyésztő szakemberei számos hasznos információt osztanak meg a tojások fejlődéséről, valamint a felelős állattartás fontosságáról. Olyan kérdésekre is válasz kaphatnak a nézők, mint például

  • mi az a „kártojás”,
  • mi a különbség a tojás és a „szemes tojás” között,
  • 8 tojásból statisztikailag mennyi fog kikelni, vagy épp
  • a záptojás valóban képes-e felrobbanni, komoly kárt okozva ezzel.

Az interakció

A programot színesíti a közönség bevonása, hiszen a nézők nevezhetik el a tojásokat, illetve az abból kikelő kiscsibéket. Megtippelhetik a csibék nemét is, izgulhatnak, hogy melyik tojás kel ki elsőnek, emellett kvízjátékokat játszhatnak, szavazhatnak a Szabad a gazdi Facebook oldalán.

A győztesek

Az állattenyésztési tapasztalatok szerint a tojások egy része nem fog kikelni. A kikelt kiscsibéket viszont a hivatal egy gondos gazdánál helyezi el. A Nébih a projektet kifejezetten húsvétra időzítette, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára, és ezúton is azt javasolja, hogy senki ne ajándékozzon élő állatot!

Fontosabb időpontok:

  • Az élő közvetítés indítása: 2019. 03. 27. 16:00
  • A keltetés indítása: 2019. 03. 28. 3:00
  • A kikelés várható ideje: 2019. 04. 16-17.

Alkalmi programlehetőségek (Teegrah-tól)
#40

https://www.youtube.com/channel/UCInbXsk_BVrTbGzlFxVlVfg


#41

Ebbe a topikba rakom akkor a Hard Mode Challenge-s videó linkjét mivel többen is jelezték hogy szeretnék a felvételt.


#42

#43

Az, hogy kinek mi a minőségi merőben eltér. Nézek pl. számos kizárólag Star Trek-el foglalkozó csatornát (az igazi…nem ez az új borzalom) aminek korlátozottabb a nézőköre épp a téma miatt de a tartalom az elsőosztályú.

Nézek rettentő rétegorientált fizikával valamint quantumfizikávam foglalkozó csatikat amik szintén nem mainstream-ek sőt a legtöbbe még vágás sincs a videókon csak egy prof. egy táblával meg pár marker-el… A te kritériumaid alapján ezem mind kiesnek…de egy Kardashian-okkal foglalkozó csatorna simán belefér…az meg ugye nagyon jóuuuuu.


#44

Pont az lenne a topic lényege, hogy ha nézel olyan csatornát, ami szerinted megérdemli hogy mások felé hírdetve legyen ebben a közösségben, akkor azt megtehesd.
Pl azok a csatornák is amiket én belinkeltem, azok is réteg csatornák. Ha a tartalom szerinted első osztályú, akkor megérdemli, hogy mások is lássák.
És ki tudja, lehet hogy vannak itt is StarTrek fanok, akik még nem ismerik azt a csatornát.


#45

Ráadásul szerintem már jó ideje senki nem foglalkozik az eredeti kritériumokkal. Csak annyi a megkötés, hogy ne legyen TheVR-Nessaly-Radics Peti méretekben mozgó csatorna, hanem lehetőleg minél kisebb csatorna legyen, hogy a gyöngyszemek kicsiszolódjanak a homokból.
Amúgy meg a tartalom minősége és az eredeti alapanyag minősége nem függ össze. Csak hogy egy példával éljek, ott van Radics Peti, Pumped Gabóról szóló videója. Maga a videó minőségi tartalmat szolgáltatott, pedig a téma maga a szenny volt.
Ha a tartalom minőségi szerinted, akkor a csatornát nyugodtan linkeld be ide, ugyanis biztos vagyok benne, hogy a te linkeden se csak 1 kattintés lesz.


#46