TheVR Fórum

Mit válasszak a jövőben?

szia
szerintetek melyikkel lehet jobban keresni ha ilyen 1500-2000 nézős streamereknek vágok montaget vagy bitcoinnal vagy részvényekkel kereskedek? (Ez a 2 foglalkozás jöhet szóba)

1

2

3

Tanulással. Főleg matekkal.

9 Likes

jajj az alzás gyerek XD
vágom már :smiley:

4 Likes

Részvényekkel. Főleg ha offshore részvényeket veszel és csinálsz egy pump and dump-ot. itt van egy jó kis tutorial hozzá. Bitkoinhoz erős vas kell, de belevághatsz egy 3090-nel, (ez a minimum hozzá, de egy tesla m10 jobb lenne) Ha gondolod a videovágáshoz keresd meg Pistiéket, ők biztos mondanak egy árajánlatot, de Meaty Marley is szokott vagdosni, neki is dobhatsz egy üzit.

varázsgömböt elő😂 Ezek közül a legjobb a részvényekkel babrálni viszont ahhoz nagyon érteni kell mi az az infláció, mibe éri meg befeketetni stb stb. De szerintem az Áfás téma után én bele se kezdenék.

1 Like

Én azért a helyesírást is megemlíteném.

Mondjuk, én arra is kíváncsi lennék, hogy miért csak ezek a “foglalkozások” jöhetnek szóba. Az összes többi miért van kilőve?

3 Likes

eZzEl Az EgYsZeRű TrÜkKeL mOsT sZáZeZrEkEt KeReShEtSz

A felsorolt tevékenységek mellé sem árt egy állás mellesleg, nem éppen stabilnak számítanak (főleg) a magyar munkaerőpiacon.

5 Likes

+mindhez kell alaptőke/vágáshoz gép, amit hasznosítani tudsz. Ha gyorsan akarsz pénzt, akkor sokan vannak akik egy kávé mellett szívesen beszélgetnek veled a lehetőségeidről és a gyors meggazdagodásról.

2 Likes

És általában azok a beszélgetések az MLM kifejezéssel kezdődnek. :smiley:

7 Likes

DE akár havi több százezret is kereshetsz napi néhány óra munkával. A bankok utálják a kiskunmajsai férfit aki rájött hogyan lehet milliomos minimális erőbefektetéssel.

6 Likes

Nem tudom el dönteni, @z90ltan te most trollkodsz?
A válasz a kérdésre pedig egyikkel sem fogsz tudni jobban keresni, mert 0 és 0 forint között nincs különbség, sajnálom.

2 Likes

Nem igaz, mert részvény kereskedéssel könnyű sokat bukni. Szóval 0 Ft > -(saját tőke).

@z90ltan a te korodban még a legegyszerűbb, ha tanulsz amennyit tudsz. Mindegy, hogy másnak vagy magadnak dolgozol majd, vállalkozol esetleg, a tudással csak többre mész. Az eredeti kérdésre válaszolva, másnak tartalmat vágni nem karrier, és bizonytalan is. A bitcoin kereskedéshez pedig rendkívüli piaci tapasztalat és hatalmas szerencse kell, vagyis lutri. A részvény kereskedés pedig életveszély. Volt egy pénzügyi ismeretek oktatóm BGF-en, ő fogalmazott így, saját tapasztalat alapján is. Óva intett minket tőle.

5 Likes

túl kicsi a világ :smiley:

2 Likes

Nem vesszük fel 3. opciónak a pókert? :smiley:

4 Likes