TheVR Fórum

Mivel játszol éppen?

A kérdés adott. Meséld el, mivel játszol, milyen konzolon vagy pc-n, s a sikerélmény(ei)det is ha gondolod!

10 Likes

Nemrég fejeztem be a Dark Souls 3 -at Xbox one-on, tegnap kezdtem el a Dlc-t, aztán szerintem lassan elkezdem az elsôt és utána a másodikat, csak hogy teljes legyen a lista! :slight_smile:

16 Likes

Ma sikeresen befejeztem az I Expect You To Die VR játékot! Nagyon fasza volt és vicces néhány részen… :smiley:
Azonban itt még nem ért véget, mert a John Wick Chronicles VR játékkal is játszottam, ami valami fantasztikus a maga nemében. Visszahozza azt a filinget, amikor a játékteremben a pisztolyos játékkal játszottunk, amikor le kellett lőni a felbukkanó ellenfeleket. Csak ez úttal VR-ban történik a dolog, ami önmagában is király, és még vannak választható fegyverek is. Igazi pörgős játékmenet… :slight_smile:

Tudom ajánlani bárkinek minkét játékot! :slight_smile:

5 Likes

PS3-m akartam Skyrimezni, több, mint 1 hét után, mert a dagi 80gigás ps3-m megadta magát, s most fizukor vettem egy super slim ps3-t, ami 500 gigás, de a skyrim mentésem, egyszerűen bebugosodott, így 90 órát dobok ki… ahogy a dark souls 1 - ben eltöltött 340 órámat :frowning: Így úgy vagyok vele, hogy valami egyszerűbb játékot tolok. Így betettem a Murdered : Soul Suspect c. játékot.

A játékot én csak CSI : Ghost névre kereszteltem el.

4 Likes

John Wickből ajánlom megnézni a filmet is. Szerintem akciófilmként baró.:smiley:

on: Diablo 2-zök. Olyan karaktereket próbálok ki, amiket anno kis pöcsösként nem, és mivel a legtöbbet nem próbáltam ki, van mit bőven. Ha MF-elni kell Blizzsorcizok, ha haladni, vagy szintén csak mf-elni, akkor fishymancerezek. Emellett készülget egy trapassa, hammerdin, és javazon. Mivel egyre kevesebb idő jut a játékra, és egyre több kéne bele a grindfeszt miatt, szerintem év végére az egyik karakter teljesen kész lesz.:DD

7 Likes

@Vivien: Hatalmas gratula! Ez az a játék, ami miatt nekem megérte átváltani pcről konzolra.

2 Likes

Borderlands 2 es a Pre-Sequel utan logikusan elkezdtem a Borderlandset :smiley:

12 Likes

Köszi! :smile: Van akinek a PC-s verzió jobban tetszik, de én erre sem panaszkodom, leköt órák hosszára, és már megtanultam nem felidegesíteni magam ha épp meghalok vagy egy boss-t többször is meg kell próbálnom megölni. Te milyen játékkal játszol éppen? :sunny:

2 Likes

Nemrég fejeztem be a Witcher 3-at, napi 2-3 órát játszottam vele, legnehezebb szinten, szóval eltartott egy jó ideig, kedvenc játékom is lett. Én is most kezdtem el pár napja a Dark Souls 3-at csak nem a dlc-t hanem a full gamet PC-n ami nagyon tetszik a nehézsége miatt. Emellett játszogatok az AC Syndicate és Batman: Arkham Knight-al.

7 Likes

@Vivien: most buktam el 340 óra Dark Souls 1, 90 óra Skyrimet, s ez csak a 2 nagy projectem volt mostanság. Most 2 játék fog menni felváltva ezek : Murdered : Soul Suspect ( a gép szabályossan sz@rja az achimenteket/ trófeákat )

másik meg a Borderlands : the presequel. A Borderlands 1-2t imádtam, így adta magát, hogy ezt is be kell szereznem. Mivel nagyon keveset tettem még bele a pre sequelbe ( tegnap vettem meg), így véleményt nem tudok adni róla.

@sadstatue89: Borderlands 2 a legjobb, anno könnyesre röhögtem magamat főleg a batman, tini nindzsás küldetéseken :smiley:

6 Likes

Atya isten, a Pre sequel milyen borzasztóan hosszú volt… Minden DLC és mellék küldetés teljesen kimaxolása… Volt hogy elaludtam futás közben… :smiley:
Amúgy remek sorozat, én eddig minden részét kivittem vagy kétszer unokabátyámmal, de lassan érik a 3. végigjátszás is :slight_smile:

Főleg hogy lassan érkezik a 3. rész is :slight_smile: Link

4 Likes

basszus, a Batman-es mintha tavolrol remlene, de a tini nindzsas az nekem kimaradt :open_mouth: most rakerestem ezekre, a Batmanes… sirok :smiley:

2 Likes

Az nagyon gáz akkor, de kitartás majd talán egyszer újra kedvet kapsz hozzá :wink:

2 Likes

@Ady

Remélem az már nem a holdon fog játszodni!

1 Like

Pre-Sequel valahogy annyira nem jon be, mint a masik ketto. Igaz, meg olyan sokat nem jatszottam vele, meg lehet szar karaktert is valasztottam (Aurelia), de valahogy olyan vontatott :confused: de mindenkeppen befejezem majd valamikor

szerk.: juhuuu, 3 resz :smiley:

2 Likes

Nem véletlenül írtam hogy elaludtam benne futás közben… :joy:
Igen, sajna váltani kellett volna a Gearboxnak erről a “Felveszem, leölöm, leadom” küldetés típusokról. Na de talán majd a hármas szám elhozza a változást, feltéve ha nem húznak a skacok egy “Gaben”-t, és sose adják ki mint a Half-Life, vagy a Portal esetében a hármas részt :smiley:

@szikla85 Nekem nem volt vele annyira bajom, legalább lehetett agyba-főbe ugrálni, úgy sem volt fall damage… :smiley:

2 Likes

jo, de itt mar volt hivatalos bejelentese a jateknak, ugyhogy csak nem :smiley: :eyes:

4 Likes

@sadstatue89: a game of trones utalás megvolt? Az a játékban egyszer volt csak az Eridiumos boltnál.

@Vivien: a platináig ( 100%) nem fogok megállni :slight_smile: Van kb 30 lemezes játékom ( ebből 4 a nevelt kisfiamé), viszont én ps3-s pályafutásom legnagyobb balf@szságát csináltam, ugyanis elfelejtettem, hogy kellene deaktiválni. S amit most vettem gépet, azt visszavittem deaktiválás nélkül, így jelenleg 3 gépen vagyok aktiv, de a középső gépet már visszavittem, s ahelyett hoztam a mostani gépet… Holnap hivhatom fel a Sony Supportot is :smiley:

2 Likes

ha meg is volt, azota mar tuti elfelejtettem :joy:

2 Likes

Huha az szép, remélhetôleg deaktiválják majd neked. :smiley: Amúgy az meg tök jó ha több játék is van, legalább a nevelt kisfiaddal is játszhattok majd együtt késôbb :smile:

2 Likes