[Mobil] Fortnite

lehet nyomatni… én várok még egy kicsit :stuck_out_tongue:

3 Likes

Nem tudom élnek-e errefelé fortnite playerek, ha igen; mit gondoltok a mobilos változatról? Én nem sokat, és nem biztos, hogy hiteles forrásból. (úgyhogy azt is el tudom képzelni, hogy hülyeséget kérdezek)

Én még nem játszom vele, de ha belegondolunk abba hogy milyen br játékok vannak mostanában(telefonra), akkor igenis jó…
Az a játék ami PC-ről vagy konzolrol került telefonra azok jók szoktak lenni telon… fordítva már másképp néz ki…

Hétfőtől lehet jelentezni az iOS-es “beta” szerűségre, a későbbiekben jön Androidra is, és mint minden betaban, itt is hullámokban lesznek behívva a jelentkezők. Én spectial nagyon szeretem a játékot (Xboxon játszom), úgyhogy örülök neki. Főleg, hogy ugyan az a verzió lesz telefonokon mint konzolon illetve PC-n, és lesz Cross play és cross progression a PC, Mac, Ps4, iPone/iPad, és Androidos telefonok között. (Az Xbox-ot kihagyták a buliból, szóval Xboxosok… megszívtuk :confused: )

1 Like

Itt tudtok jelentkezni az "Invite Event"re:

Sziasztok!

Van kettő béta kulcsom, amit szívesen odaadok.
A minimum az iPhone 6s/se, valamint iPad air 2/ 2017 / iPad pro.
Az első kettő kommentben jelentkezőnek megy majd a pm. :slight_smile:

3 Likes

Szia, én elfogadnék egyet szívesen! :grin:

Szia, én szeretnék egy béta kulcsot! Köszi!

Elküldtem őket. :slight_smile:

1 Like

majd véleményt kérek, hogy kinek hogy tetszett.

Én pár hete játszom aktívabban alapból. iOS-en még nincs annyi vérPistike, így meg is volt hamar az első win-em. Persze ez is csak napok kérdése.
Elsőre kicsit fura volt az élmény, iPad-en elég pixeles a dolog, de persze gondolom az iPhone most még a cél, majd lesz szebb. Valamint nyilván az élsimítás sokba kerül.
Persze a textúrák nem olyan szépek, zű nincs, csak zöld domborzat.
DE amint túl voltam az első 15-30 percen, egyből bele tudtam lendülni. Az élmény ugyanolyan jó.
Sőt, nagyon tetszik, hogy a hangokat is mutatja a HUD, hasonlóan mint ha meglőnek, így nem rossz füles nélkül játszani. (Láthatóan meg van különböztetve a láda-, lépés-, lövés hang).
Ami érdekes: nem akad. Eddig tök pozitív. Nyilván sokaknak szokatlan lehet az irányítás, de nekem már nem az első TPS játékom iOS-en, valamint én a Fortnite-ot is PS4-en játszom.

1 Like

Valamint vártam, hogy a fegyver és az építmény váltás könnyebb legyen érintő felületen. iPhone-on egyszerűbb lehet valamivel, iPad-en nekem hiányzik a testreszabás lehetősége. Lapát kezem van, mégis kényelmetlen hüvelykujjal a kijelző alsó vonalának közepére bökni. Adnám, ha balra tudnám kicsit húzni a HUD azon részét.

Én SE-n játszottam vele.
A teljesítménnyel nincsen gond, szép és fluid a játék. A kezelhetőség nekem fura, bár szokható. Jól mozgatható a karakter, PC-seknek szokni kell, de nem gondolnám rossznak, a konzolosok szerintem gyorsan ráállnak. Lőni már körülményesebb, de mivel az aim-segéd elég okos és nem túl agresszív, így jónak mondanám, bár ha egynél több játékos ugrál a célkereszt előtt megtud zavarodni kicsit.
Láda nyitás tapira megy, de a cuccok felvétele nem, ahhoz hogy felvegyek bármit át kell rajta rohanni, ez szerintem rossz + ha valami helyére fel akarok venni egy jobb fegyvert akkor ki kell dobni és úgy átfutni a kívánt tárgyon. Na most ezzel addig nincs baj amíg egy PC-s nem jön szembe a pályán.
Ahogy én észrevettem eleinte sok volt a béna mint én szóval még élveztem is a szenvedést. :smiley:
Ha mondjuk értékelni kell akkor 5/4 a tárgyak felvétele miatt.

nem mondod hogy itt is van hang “segéd” fuuuuuj… az összes br játékot ez öli meg…

egyébként örülök hogy tetszik nektek… én nem tudom hogy a pubg-t vagy ezt várom jobban…

A PUBG-t nem ugyanaz a csapat portolja, ami szerintem nem olyan jó jel, Fortnite-nál pedig ugyanolyan lesz a rollout is, heti frissítésekkel, stb. Valamint telefonra egy HC játékot, mint a PUBG nehezebben tudok elképzelni.

valamint amit nem írtam még:
a view distance értelemszerűen nem épp a legjobb, ez főleg akkor zavaró, mikor sniper-rel lőnek rád.
A fények pedig teljesen tompák.

Részemről teljesen valid trade off, valamint még ugye béta, sok minden változhat. (Bár megjelenés után is.)

1 Like

Addig gyertek fortcraftozni, full ugyanaz. :smiley:

Playről elvileg le fogják szedni, itt van link ha nem lenne jó.

[/img]

sőt, már le is szedték… Én most a Rules of Survival-t tolom, az inkább a pubg-re hasonlít… amíg nem jön ki a fortnite addig nem váltok…

na ma kaptam a remek hírt… PUBG androidon is elérhető…

Pubg mostantól mindenhol elérhető ! :smiley:
Én feliratkoztam a fortnite bétatesztre de sajnos nem kaptam még meghívót :frowning: ha valakinek van felesleges azt szívesen elfogadom ! :smiley: